Αισχρό παραλήρημα Σώρρα: Ποιους αποκάλεσε “υβρίδια και ζώα”

Ρατσιστικό δηλητήριο άνευ προηγουμένου από τον Αρτέμη Σώρρας για τους ανάπηρους και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο 2016.

Πέφτουν οι μάσκες για τον “κύριο” Αρτέμη Σώρρας.

Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα άνευ προηγουμένου, ο «εθνοσωτήρας» Αρτέμης Σώρρας βάζει στο στόχαστρο τους συμμετέχοντες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, κάνοντας μάλιστα λόγο για «υβρίδια» και «ζώα» που «φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων».

«Είναι ύβρις για τους Ολύμπιους Αγώνες να βλέπεις τους ανάπηρους όλους και να κάνουν Παραολυμπιάδα.

Αυτό είναι μεγάλη προσβολή για τον άνθρωπο γιατί σήμερα τα υβρίδια και όλα αυτά τα ζώα φτιάχνουν τον πλανήτη των αναπήρων. Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Παραολυμπιακούς;», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του.

Το απόσπασμα της συνέντευξης του εθνοσωτήρα Σώρρας:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=CArFtBeFvjw

Κάποιος θα πρέπει να πει στον κύριο Σώρρας πώς αυτά τα “ζώα”, όπως αποκαλεί τους ανθρώπους με αναπηρία, αποτελούν μαχητές της ζωής, παρατημένους και χτυπημένους βάναυσα από την Πολιτεία.

Μαχητές που παλεύουν εναντίον θεών και δαιμόνων που τιμούν την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς και με το παραπάνω, φέρνοντας πιο πολλά μετάλλια και από την ελληνική αποστολή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Κυρίως όμως οι Άνθρωποι με ειδικές ανάγκες αποδεικνύουν πώς ζουν με μεγαλύτερη αξιοπρέπεια από τον κύριο Σώρρας και τους όμοιους του που φέρουν την μεγαλύτερη αναπηρία στον εγκέφαλο…

Το μεγαλείο της ζωής:

Διαβάστε όλες τις αποκαλύψεις φωτιά για τον εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.