Γερή μάσα Τσίπρα, Τζιτζικώστα, Μπουτάρη στο ΜΑΙΑΜΙ: Τι συζήτησαν [φωτο]

Τι είπαν Τσίπρας, Μπουτάρης, Τζιτζικώστας στο γνωστό εστιατόριο ΜΑΙΑΜΙ στη Θεσσαλονίκη;

Στο γνωστό ΜΑΙΑΜΙ που έχει τραπεζώσει όλη τη μεταπολίτευση έγινε το γεύμα μεταξύ του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, σήμερα το μεσημέρι, στην Καλαμαριά.

Στο γεύμα έδωσαν το παρόν και ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία Κόλλια Τσαρουχα και οι συνεργάτες τους.

Το γεύμα περιλάμβανε σαλάτες, διάφορα ορεκτικά και ψάρια, ενώ την ίδια ώρα στο εστιατόριο γευμάτιζαν και άλλοι θαμώνες.

Ο κ. Τζιτζικώστας εισερχόμενος στο εστιατόριο δήλωσε ότι θα συζητήσουν θέματα υποδομών που αφορούν την Θεσσαλονίκη, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο κ. Μπουτάρης. Ωστόσο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης εξέφρασε ακόμα μια φορά την αντίρρηση του για την δημιουργία γραφείου Πρωθυπουργού στην πόλη.

Το κλίμα μεταξύ των επισήμων στο γεύμα ήταν χαλαρό και όλοι ήταν ευδιάθετοι με τον Πρωθυπουργό να λέει στον Περιφερειάρχη με χιουμοριστική διάθεση : «Κουρεύτηκες , έβγαλες και γραβάτα».

Να σημειωθεί ότι όλη η περιοχή είναι αποκλεισμένη με αστυνομικές δυνάμεις.

Ο Πρωθυπουργός στην ατζέντα του για σήμερα μετά το τέλος τους γεύματος δεν έχει προγραμματίσει τίποτα άλλο, παρά μόνο την ομιλία του στο Βελλίδειο, στις 8 το βράδυ.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το γεύμα Τσίπρα στο ΜΑΙΑΜΙ:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.