Τρίζει η καρέκλα του Τσίπρα: Γιατί θα λογοδοτήσει στο κόμμα – Κρύος ιδρώτας στο Συνέδριο

Γιατί θα λογοδοτήσει στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας;

Το τρίτο μνημόνιο έχει στοιχειώσει τον Αλέξη Τσίπρα.

Το μνημόνιο φέρει την υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και αποτέλεσε προϊόν μαραθώνιας διαπραγμάτευσης.

Ο πρωθυπουργός θα κληθεί να δώσει λόγο για το πως κατάφερε και έφθασε τη χώρα σε ένα ακόμα μνημόνιο.

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑτοδότη ένα από τα βασικά θέματα που θα πέσουν στο… τραπέζι του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 13 Οκτωβρίου θα είναι και η πορεία της χώρας και ειδικά του κόμματος προς ένα ακόμα μνημόνιο.

Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα θα κλιθούν να δώσουν εξηγήσεις τόσο ο Γιάννης Δραγασάκης όσο και ο Ευκλίδης Τσακαλώτος καθώς και ο Νίκος Παππάς.

“Το 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί τον προσεχή Οκτώβριο, με ημερομηνία έναρξης τις 13 του μηνός. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ολοκληρωθούν στις 16 Οκτωβρίου”, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος.

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο.

Στο επικείμενο Συνέδριο επιδιώκεται η ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ ενώ όπως είχε πει ο κ. Τσίπρας, βασικοί στόχοι του συνεδρίου πρότεινε να είναι το άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία και στην εκλογική του βάση, καθώς και η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για τις μεγάλες μεταρρυθμιστικές τομές που έχει ανάγκη ο τόπος σε ορίζοντα πενταετίας.

Διαβάστε ποια απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη «πάγωσε» τον Αλέξη Τσίπρα και ποιοι ράβουν κοστούμι και ποιοι φεύγουν στον ανασχηματισμό Τσίπρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.