Πυρ και μανία ο Πολάκης: “Απειλούν τη γυναίκα μου…τα βοθροκάναλα συνεχίζουν”

Ποιος ο λόγος που έγινε πυρ και μανία ο Πολάκης σχετικά με αναφορές που έγιναν στη γυναίκα του;

Στην ομιλία του στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης ανέφερε ότι, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η γυναίκα του δέχεται απειλητικά μηνύματα.

Όπως αναφέρει ο Πολάκης σχετικά με τη γυναίκα του: “πάρε μαύρα ρούχα για τον άντρα σου και τον γιo σου”, και ανέφερε στη συνέχεια, «να τελειώνει η κλάψα, τώρα κυβερνάμε, που σημαίνει συγκρουόμαστε, που σημαίνει αλλάζουμε την πραγματικότητα που ζούμε».

Και συνέχισε: “Χθες το βράδυ στην Σαντορίνη για να γίνει αξονική τομογραφία σε ένα 35χρονο που πήγε στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να μπορέσει στο ιατρικό παραμάγαζο εκεί να κάνει την αξονική.

Πρόσφατα πήγα στην Σύρο για την διευθέτηση ενός αιτήματος 40 ετών που αφορά τη δημιουργία βάσης του ΕΚΑΒ αεροδιακομιδής ασθενών. Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα σε μια πρώην καρκινοπαθή. Όλα αυτά δείχνουν ότι έχουμε πόλεμο”.

Δεν πρόκειται ένα σύστημα ριζωμένο 70 χρόνια στη διαπλοκή και στις πελατειακές σχέσεις να σου πει “περάστε”, θα σε πυροβολήσουν με 45άρι, “αν βαστάς βασιλικό και ραντίζεις” δεν θα κάνεις τίποτα, ανέφερε χαρακτηριστικά o Πολάκης.

Επικαλούμενος ο Πολάκης ρήση του Μ. Ναπολέοντα σύμφωνα με την οποία “καταστρέφεις καλύτερα αυτό που ξέρεις να αντικαταστήσεις”, ο κ. Πολάκης είπε ότι πρέπει να είμαστε εξαντλητικά συγκεκριμένοι στο τι πρέπει να αλλάξουμε, διαφορετικά, αν δεν γίνει αυτό, τότε το σύστημα σε 2-3 χρόνια θα μας ρουφήξει και θα γίνουμε σαν αυτούς, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήλθε γι’ αυτό.

Διαβάστε ποια η απάντηση του Πολάκη σε καρκινοπαθή στη Σύρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.