Σάσα Σταμάτη: Σε ποια εκπομπή θα εμφανίζεται. Δεν μπορεί χωρίς τον… [video]

Σε ποια εκπομπή έκανε νέο δοκιμαστικό η Σάσα Σταμάτη;

Για το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, το Lucky Room έκανε δοκιμαστικό η Σάσα Σταμάτη, ώστε να βρεθεί στο πλευρό του πρώην συνεργάτη της από το Πρωινό Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του.

Η Σάσα Σταμάτη δήλωσε: «Έγινε δοκιμαστικό στην εκπομπή Lucky Room , πέρασαν πολλές κοπέλες, ταλαντούχες. Έκανα πρώτη δοκιμαστικό για να φύγω, τώρα τι θα γίνει δεν ξέρω, ας κερδίσει η καλύτερη».

Η δημοσιογράφος, Σάσα Σταμάτη, θεωρεί πως το να περάσει από δοκιμαστικό είναι κάτι δίκαιο, παρόλο που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με επιτυχία με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο, εδώ πρόκειται για συγκεκριμένο και μεγάλο πρότζεκτ και το πρόσωπο που θα το αναλάβει θα πρέπει να το έχει.

«Θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο αυτό. Μετά θα έλεγαν ότι η Σάσα δεν έκανε δοκιμαστικό και δεν θα ήθελα καθόλου να γίνει τέτοια ιστορία.

Και να σου πω κάτι; Εδώ πέρα πρόκειται για δουλειά. Είναι ένα μεγάλο πρότζεκτ, δεν μπορεί ο Γιώργος να παίξει με αυτό το πράγμα, είναι η δουλειά του, είναι η δουλειά μας.

Δεν μπορείς να πάρεις κάποια που δεν το έχει. Είναι συγκεκριμένο το πράγμα που πρέπει να κάνει η κοπέλα και πρέπει να το έχει για να το κάνει» ανέφερε η Σάσα Σταμάτη.

Όπως φαίνεται τα επικρατέστερα πρόσωπα είναι η Σάσα Σταμάτη, η Ιλένια Ουίλιαμς, η Νικολέτα Ράλλη και η Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκαλύπτει η Σάσα Σταμάτη:

Διαβάστε ποιο το νέο μπλέξιμο της Σάσας Σταμάτη με την τροχαία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.