Σε κατάσταση σοκ η κόρη του Γιώργου Βασιλείου: “Νομίζαμε ότι…” [video]

Τι δήλωσε η κόρη του Γιώργου Βασιλείου για τον θάνατο του πατέρα της;

Στα 66 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Βασιλείου βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ηθοποιός που αγαπήσαμε από τον ρόλο του «Ταξίαρχου Θεοχάρη» στην «Καλημέρα Ζωή» δεν είναι πλέον μαζί μας.

Όλο αυτό το διάστημα στο πλευρό του βρισκόταν η σύζυγος του Γιώργου Βασιλείου και τα παιδιά του.

Η είδηση έγινε γνωστή τις πρωινές ώρες της Τετάρτης από τις προσωπικές σελίδες του στο facebook, με ένα αναμμένο κεράκι να παίρνει τη θέση της φωτογραφίας του και πολλούς θαυμαστές του να του γράφουν το τελευταίο αντίο.

«Το παλεύω. Θέλω να πιστεύω πως είμαι όπως νιώθω. Δηλαδή καλά», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Freddo.

Για να προσθέσει: «Ύστερα από τρεις μήνες επέστρεψα σπίτι μου. Είμαι βαθύτατα συγκινημένος, γιατί πατάω και πάλι στα δικά μου εδάφη. Όλο αυτό το διάστημα είχα στο πλευρό μου τη σύζυγο μου, τον βράχο μου, καθώς και τα δύο μου παιδιά.

Είχα όμως στο πλευρό μου και τους χιλιάδες φίλους με τα μηνύματα συμπαράστασης που ,μου έστελναν. Γράψε, παιδί μου, ότι τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Γράψε ότι η αγάπη τους μου δίνει δύναμη και το παλεύω. Η αισιοδοξία και οι ελπίδες πεθαίνουν τελευταίες».

Ο πόνος που νιώθει αυτές τις ώρες η οικογένεια του ηθοποιού δεν περιγράφεται με την κόρη του να είναι συντετριμμένη.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα ο οποίος μετέφερε τα λόγια της κόρης του ηθοποιού Ηλέκτρας η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

«Νόμιζα και εγώ και η μητέρα μου ότι ο πατέρας μου θα γίνει καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτό που προκαλεί ρίγη συγκίνησης είναι οι τελευταίες φωτογραφίες του ηθοποιού με την οικογένειά του, από την πρόσφατη μονήμερη εκδρομή που πραγματοποίησαν στο εξοχικό τους στη Σαλαμίνα.

Αν και φανερά καταβεβλημένος ο ηθοποιός προσπαθούσε να σταθεί δυνατός, όμως τελικά ο καρκίνος τον νίκησε.

Δείτε τι άλλο ειπώθηκε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε το βιογραφικό του Γιώργου Βασιλείου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.