Ποιο το μεγάλο παράπονο του Βασιλείου- Τι μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ηθοποιό

Ποιο ήταν το παράπονο του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου και τι μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Το μεγάλο παράπονο του Γιώργου Βασιλείου πριν φύγει από τη ζωή, όπως λένε κοντινοί του άνθρωποι, ήταν ότι το διάστημα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τον σκέφτηκαν και λίγοι εκείνοι που τον πήραν τηλέφωνο για να τον ρωτήσουν εάν χρειάζεται κάτι.

Ο ηθοποιός Βασιλείου, ο οποίος έδινε για μεγάλο διάστημα μάχη με τον καρκίνο, έλεγε χαρακτηριστικά «με ξέχασαν», όπως αναφέρουν άνθρωποι που βρέθηκαν δίπλα του.

Ο Γιώργος Βασιλέιου λίγες μέρες πριν φύγει από τη ζωή, στις 20 Οκτωβρίου, είχε βρεθεί με την οικογένειά του στη Σαλαμίνα για μονοήμερη εκδρομή.

Ωστόσο, μήνυμα για τα συλλυπητήρια έστειλαν και πολιτικοί για τον αγαπημένο ηθοποιό Γιώργο Βασιλείου, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει για τον θάνατο του Γιώργου Βασιλείου, «Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για την απώλεια του Γιώργου Βασιλείου, δήλωσε:

«Ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, ο Γιώργος Βασιλείου, έφυγε από κοντά μας, ύστερα από σκληρή μάχη για τη ζωή.

Υπηρέτησε, ως ηθοποιός, την τέχνη που αγάπησε και συμπαρατάχθηκε, ως βουλευτής της παράταξής μας, στους αγώνες για το συλλογικό καλό.

Με ιδιαίτερη θλίψη για την απώλειά του, εκφράζω στην οικογένειά του τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Διαβάστε τι δήλωσε η κόρη του Βασιλείου για το θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.