Θώμη Κουμπούρα: Ομολογία σοκ – “Ναι, τη σκότωσα”. Ποιος ο δολοφόνος, τι βρήκε ο ιατροδικαστής

Θώμη Κουμπούρα: Φέρεται να ομολόγησε ο νούμερο 1 ύποπτος για την δολοφονία της παιδοψυχιάτρου. Φρικτές λεπτομέρειες για το έγκλημα. Τι βρήκε ο ιατροδικαστής στο άψυχο κορμί της.

«Ναι, εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα»

Ξετυλίγεται το κουβάρι της φρικτής δολοφονίας της άτυχης Θώμης Κουμπούρα, μετά την ομολογία του άνδρα που από το μεσημέρι της Παρασκευής (30/12) ανακρινόταν ως ο νούμερο 1 ύποπτος για την δολοφονία της 45χρονης παιδοψυχίατρου. «Ναι, εγώ σκότωσα τη Θώμη Κουμπούρα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς!

Η διαδικασία της ανάκρισης δεν ήταν εύκολη υπόθεση καθώς ο δράστης μιλούσε ασυνάρτητα σύμφωνα με το lamiastar.

Ωστόσο η επιμονή των αστυνομικών τον έφεραν σε αδιέξοδο και τον οδήγησαν στην ομολογία. Ο φερόμενος ως δράστης, όμως, δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δολοφόνησε την άτυχη γυναίκα.

Στις 3 τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας.

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία. Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο για ευρήματα που δείχνουν ότι η 45χρονη αντιστάθηκε και πάλεψε με τον δολοφόνο της.

Είπε επίσης ότι δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι (πάνω από 15), εκ των οποίων τα 4 από αυτά θα μπορούσε να ήταν θανατηφόρα.

Ποιος ο δολοφόνος της Θώμης Κουμπούρα

Πρόκειται για έναν άνδρα που είναι στο περιβάλλον της άτυχης γυανίακς και όπως αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του στο facebook βρέθηκε εκείνο το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της Θώμης.

Η Θώμη Κουμπούρα και ο ύποπτος για την δολοφονία της, γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ήταν οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα στον πολιτικό φορεά Ελλήνων Συνέλευσης και ο άνδρας, όπως ο ίδιος αναφέρει πήγε στο σπίτι της για να ζητήσει την βοήθειά της, αφού κάποιοι του είχαν στήσει παγίδα.

Στην ανάρτησή του, σύμφωνα με το lamiastar.gr, επισημαίνει πως είχε άριστες σχέσεις με την 45χρονη και το βράδυ της Τετάρτης επικοινώνησε μαζί της και την ρώτησε αν μπορεί να κοιμηθεί στο σπίτι της. Πάντα σύμφωνα με τον ίδιο η Θώμη του απάντησε θετικά αν και του είπε πως έχει πυρετό.

Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του.

Όταν συνήρθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού.

Έφτασε σε ένα μοναστήρι, εκεί κοιμήθηκε πολλές ώρες και στη συνέχεια μοναχοί τον έδιωξαν.

Στη συνέχεια οι πληροφορίες λένε πως βρέθηκε σε μία καλύβα στο Κρίκελο Ευρυτανίας.

Εκεί διερχόμενοι τον αντιλήφθησαν, διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της ασφάλειας Λαμίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.