Τραγικό: 12χρονη αυτοκτόνησε live στο Facebook – Βίντεο που σοκάρει

Πώς αυτοκτόνησε 12χρονη live στο Facebook και προκάλεσε σάλο;

Σοκ προκαλεί από χθες ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει την απόφαση ενός νεαρού κοριτσιού να βάλει τέλος στη ζωή του σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook.

Η Katelyn Nicole Davis από το Cedartown της Τζόρτζια των ΗΠΑ, βγήκε live στο Facebook στις 30 Δεκεμβρίου, αποκαλύπτοντας στην κάμερα ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μέλος της οικογένειάς της.

Λίγο αργότερα, η κάμερα την καταγράφει στην αυλή του σπιτιού της όπου απαγχονίστηκε από ένα δέντρο.

Αν και το βίντεο έχει κατέβει έπειτα από πρωτοβουλία του Facebook, εντούτοις έχει γίνει viral ενώ η αστυνομία δε μπορεί να σταματήσει την αναπαραγωγή του.

Σύμφωνα με το Coosa Valley News, η Davis είχε γράψει στο μπλογκ της για την κακοποίηση που είχε υποστεί από συγγενικό της πρόσωπο.

Μάλιστα, σε διάφορα φόρουμ, η 12χρονη με το ψευδώνυμο “Dolly” αποκάλυπτε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την κακοποίηση που δέχτηκε γράφοντας ότι ο συγγενής την τη χτύπησε με μια ζώνη και αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Όταν εκείνη του ζήτησε να σταματήσει να είναι τόσο «ανώμαλος μπροστά στα νεότερα αδέλφια μου», αυτός της απάντησε να πάει να κρεμαστεί.

Η 12χρονη μέσα από αυτά τα φόρουμ, αποκάλυπτε πως έπασχε από κατάθλιψη και ζητούσε να της πουν τρόπους αυτοκτονίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.