Εξελίξεις για νεκρό άντρα σε κάδο στη Δάφνη: Βρέθηκε ο δολοφόνος. Ποιος είναι, γιατί τον σκότωσε

Ποιος ο δολοφόνος του άτυχου άντρα που βρέθηκε στραγγαλισμένος σε κάδο απορριμάτων στη Δάφνη;

Ένας 59χρονος άστεγος είναι ο δράστης της δολοφονίας του 73χρονου άντρα, επίσης άστεγου, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε κάδο απορριμμάτων στις 12 Ιανουαρίου στη Δάφνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, τυλιγμένη σε κουβέρτα μέσα σε σλίπινγκ μπαγκ.

Όπως προέκυψε, ο δολοφόνος είχε φιλοξενήσει τον άτυχο άντρα σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που ήταν ο κάδος στον οποίο βρέθηκε η σορός του άτυχου 73χρονου.

Μετά από τέσσερις ημέρες, όμως, ο 58χρονος δολοφόνος στραγγάλισε τον 73χρονο άντρα επειδή, όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, είχε εριστική και υβριστική συμπεριφορά προς τον ίδιο.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την υπόθεση έχει ως εξής:

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 73χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 12-1-2017 σε κάδο απορριμμάτων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Όπως εξακριβώθηκε από την ενδελεχή έρευνα και την συνδυαστική αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού, δολοφόνος της ανθρωποκτονίας είναι ένας 59χρονος ημεδαπός.

Όπως διαπιστώθηκε, ο άντρας που ήταν άστεγος “φιλοξενήθηκε” από τον δράστη, που επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα.

Μετά από παραμονή 4-5 ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα του. Ακολούθως απέκρυψε τη σορό του θύματος στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11-1-2017 τη μετέφερε και την απόθεσε σε κοντινό κάδο απορριμμάτων, όπου την επομένη (12-1-2017) βρέθηκε.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία των πράξεών του ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκδόθηκε από τον κ. Ανακριτή ένταλμα δυνάμει του οποίου την 24-1-2017 συνελήφθη.

Διαβάστε τι έδειξε η νεκροψία για νεκρό άντρα σε κάδο στη Δάφνη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.