Σάλος: Ανήλικος Αλβανός σχημάτισε τον αετό κάτω από ελληνική σημαία και απελάθηκε [φωτο]

Γιατί απελάθηκε ο ανήλικος Αλβανός που έδειξε τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία στους Παξούς;

Λίγες ημέρες μόλις μετά το περιστατικό με τους νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν ενώ σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, έρχεται ένα άλλο περιστατικό, αυτή τη φορά από έναν 17χρονο στους Παξούς που απ’ ό,τι φαίνεται κατέληξε σε απέλαση.

Όπως διαβάζουμε στο kerkyrasimera.gr , ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου στο λιμάνι Γαΐου Παξών.

Ο δεκαεφτάχρονος φωτογραφήθηκε κάτω από την ελληνική σημαία να σχηματίζει το σήμα του Αλβανικού αετού και όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, την ανάρτησε σε προσωπικό του προφίλ σε social media.

Στη συνέχεια ο νεαρός εντοπίστηκε και συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου.

Στη συνέχεια, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, ο ανήλικος Αλβανός προσήχθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας ο οποίος διέταξε την απέλασή του.

Όπως ήταν φυσικό ξέσπασε σάλος στο διαδίκτυο αφού οι περισσότεροι νόμιζαν ότι η απέλαση οφείλεται στην επίδειξη του αλβανικού αετού.

Θυμίζουμε ότι στις 29 Ιανουαρίου είχαν τιμωρηθεί από τον αρχηγό του ΓΕΣ αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή με ποινή φυλάκισης 50 ημερών κάθε ένας από τους επτά αλβανικής καταγωγής οπλίτες που φωτογραφήθηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος επαύξησε τις ποινές στις 60 ημέρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.