Βόμβα για Κουρουμπλή: Χόρευε ζεϊμπέκικο με τον Κουντούρη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» [video]

Κάτι ανησυχητικά δύσοσμο έχει αρχίσει να διαφαίνεται στις σχέσεις Κουρουμπλή-Κουντούρη και αυτό δεν είναι απλά το μαζούτ του Αγία Ζώνη ΙΙ.

Σάλο έχει προκαλέσει μία νέα αποκάλυψη που έχει πρωταγωνιστή τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Τα parapolitika.gr δημοσίευσαν ένα βίντεο, στο οποίο ο υπουργός Παναγιώτης Κουρουμπλής χορεύει ζεϊμπέκικο προσκαλεσμένος στην γιορτή του πλοιοκτήτη του «Αγία Ζώνη 2» Θεόδωρου Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017.

Πρόκειται για ένα βίντεο από τη γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», τον περασμένο Μάρτιο. Μια γιορτή στην οποία έδωσε το «παρών» ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος μάλιστα μερακλωμένος και νιώθοντας προφανώς ότι βρίσκεται σε οικείο και φιλικό περιβάλλον, χορεύει ένα έξαλλο ζεϊμπέκικο.

Το πάρτι έγινε στο γνωστό Ammos της παραλιακής και πάρα πολύς κόσμος έδωσε το παρών.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η γιορτή διοργανώθηκε στο καφέ-μπαρ «Sailor», ιδιοκτησίας της συζύγου του κ. Κουντούρη, Κατερίνας, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου έχουν την έδρα τους τα γραφεία της ναυτιλιακής Κουντούρη, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα.

Η σύζυγός του κ. Κουντούρη, Κατερίνα ανάρτησε το σχετικό βίντεο στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook περήφανη για το γεγονός ότι ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της.

Πλέον, τίθενται και άλλα ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική σχέση των Κουρουμπλή-Κουντούρη και αν αυτή έπαιξε κάποιο ρόλο στην υπόθεση της οικολογικής καταστροφής στον Σαρωνικό.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με το ζεϊμπέκικο Κουρουμπλή για τον Κουντούρη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.