Μαρτυρία σοκ για αστυνομικό-τέρας, Άγιοι Ανάργυροι: «Το μωρό νεκρό στο κρεβάτι κι αυτός…» [video]

Ποια η σοκαριστική μαρτυρία για τον δολοφόνο αστυνομικό στους Αγίους Αναργύρους;

Ως κεραυνός εν αίθρια έπεσε στην γειτονιά της άτυχης οικογένειας στους Αγίους Αναργύρους το σημερινό φονικό.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν τους αναζήτησε ένα συγγενικό πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ ούτε το κοριτσάκι, όπως διαπίστωσε δεν είχε πάει σήμερα στον παιδικό σταθμό.

Όταν πήγε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Αρχιφύλακα γονατισμένο και πυροβολημένο δίπλα του.

Τραγική ειρωνεία, η πεθερά του είχε χάσει πριν από δυο – δυόμιση χρόνια τον γιό της και λίγα χρόνια νωρίτερα τον σύζυγό της.

Η Ασφάλεια ερευνά κάποιες πληροφορίες σύμφωνα να τις οποίες το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό και είχε να κάνει με την μεταβίβαση του ακινήτου από την πεθερά του στην σύζυγό του.

«Είδαμε τη μητέρα με την κόρη στο σαλόνι» αναφέρει και όταν πρέπει να συνεχίζει ένας κόμπος ανεβαίνει στη φωνή του: «Το μωρό ήταν στο κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα και ο αστυνομικός πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά…».

«Σκαρφάλωσα απ’ το πλάι, στην σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι είναι ανοιχτή η πόρτα η κεντρική και είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα» αφηγείται τη δραματική στιγμή του εντοπισμού των νεκρών.

Ο Γιώργος Διδασκάλου, ο συγγενής της οικογένειας που βρέθηκε πρώτος μπροστά στις τρομακτικές εικόνες της οικογενειακής τραγωδίας, μετέφερε τι αντίκρισε όταν μπήκαν στο σπίτι.

«Είδαμε τη μητέρα με την κόρη στο σαλόνι» αναφέρει και όταν πρέπει να συνεχίζει ένας κόμπος ανεβαίνει στη φωνή του: «Το μωρό ήταν στο κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα και ο πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά…».

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική μαρτυρία του συγγενή ο οποίος αναφέρει ότι το κακό συνέβη χθες το βράδυ:

https://www.youtube.com/watch?v=eDlfOtHjD5o

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.