Μάριος Παπαγεωργίου: Τα οστά, το ερειπωμένο εκκλησάκι και ο ρόλος του παπά. Καταιγιστικές εξελίξεις

Ποιες οι εξελίξεις στο θρίλερ του Μάριου Παπαγεωργίου;

Η επιστήμη έδωσε την απάντηση στο ερώτημα για τα οστά που βρέθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο μέσα σε εκκλησάκι στη Μάνη.

Στο άκουσμα της είδησης, αμέσως το μυαλό πήγε στον αδικοχαμένο Μάριο Παπαγεωργίου που, σύμφωνα με δικαστική απόφαση, δολοφονήθηκε χωρίς να έχει βρεθεί ακόμα το πτώμα του.

Όλοι και περισσότερο οι συγγενείς του ήλπιζαν τα οστά να ανήκαν στον άτυχο νεαρό που δολοφονήθηκε από τον ισοβίτη – πλέον- Πέτρο Μιχαλεάκο και να του αποδοθούν οι τιμές που του αξίζουν και όχι αυτές που αποφάσισε ο δολοφόνος του.

Μετά από εξέταση των οστών από ιατροδικαστή αλλά και ανθρωπολόγο, το πόρισμα και των δύο είναι σαφές.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του makeleio.gr, πρόκειται ξεκάθαρα για ανθρώπινα οστά και όχι ζώου όπως μερικοί βιάστηκαν να πουν. Το περίεργο είναι ότι μεταξύ των οστών εντοπίστηκαν και τέσσερις κνήμες. Αυτό το στοιχείο δείχνει ότι τα οστά που βρέθηκαν στο ερειπωμένο εκκλησάκι δεν είναι ουσιαστικά ένα άτομο αλλά περισσότερα.

Επίσης, τα οστά είναι αρκετά διαβρωμένα από το πέρασμα του χρόνου κάτι που μειώνει δραστικά τις πιθανότητες κάποιο ή κάποια από τα οστά να ανήκουν στον Μάριο αφού ο αδικοχαμένος εξαφανίστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε τον Αύγουστο του 2012. Πριν από μόλις 5,5 χρόνια δηλαδή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr, το πιο πιθανό σενάριο που εξετάζουν οι Αρχές είναι τα οστά να ανήκουν στον παπά και στη παπαδιά που λειτουργούσαν στο συγκεκριμένο εκκλησάκι. Αποτελούσε παράδοση στη Μάνη πριν αρκετές δεκαετίες, ο ιερωμένος και η σύζυγός του όταν έφευγαν από τη ζωή να θάβονται μέσα στο εκκλησάκι που υποδέχονταν τους πιστούς κάτι που φαίνεται να συνέβη και σε αυτήν την περίπτωση.

Στην παρούσα φάση, τα οστά βρίσκονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Εκεί, οι αξιωματικοί πραγματοποιούν εξετάσεις DNA στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τα οστά. Για το λόγο αυτό, έχουν ανοίξει όλοι οι φάκελοι εξαφανίσεων στην περιοχή της Λακωνίας, συμπεριλαμβανομένου και αυτόν του Μάριου Παπαγεωργίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.