Σφαγή με Ανασχηματισμό: Ποιοι νέοι Υπουργοί, εκτός μεγάλα ονόματα. Τρέμει η καρέκλα του Τσίπρα

Ποια τα νέα ονόματα στα Υπουργεία με τον ανασχηματισμό;

Ο Αλέξης Χαρίτσης διατηρεί προβάδισμα ως πιθανός διάδοχος του Δημήτρη Παπαδημητρίου στο υπουργείο Οικονομίας, μετά τον ανασχηματισμό.

Το όνομα της Μαρίας Καραμεσίνη, νυν διοικήτρια του ΟΑΕΔ, θεωρείται η πιθανότερη αντικαταστάτρια της Ράνιας Αντωνοπούλου στη θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας.

Για τη θέση του Γιάννη Μουζάλα στο Μεταναστευτικής πολιτικής έχει γίνει πρόταση στο Νίκο Φίλη ο οποίος όμως προτιμάει το υπουργείο Πολιτισμού

Υπάρχουν σκέψεις για μετακίνηση του Δημήτρη Βίτσα, που σήμερα είναι το νούμερο 2 στο υπουργείο Άμυνας, στο Μεταναστευτικής Πολιτικής ενώ δεν αποκλείεται η αναβάθμιση του Γιάννη Μπαλάφα ή η μετακίνηση εκεί του νυν υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα στο Εθνικής Άμυνας.

Βέβαιη θεωρείται η αποχώρηση από το υπουργείο Πολιτισμού της Λύδιας Κονιόρδου. Ακούγεται έντονα το όνομα του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ Σταύρου Μπένου.

Τέλος, αρκετά πιθανή θεωρείται η μετακίνηση του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη θέση του Αποστόλου στο Αγροτικής Ανάπτυξης. Ο κ. Αποστόλου ενδέχεται να μείνει εκτός.

Στο υπουργείο Ναυτιλίας ακούγεται έντονα το όνομα του Στέλιου Πιρτσιόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανασχηματισμός αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και αύριο Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νέων υπουργών.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.