Γιώργος Μπαλταδώρος. Πότε θα γίνει η κηδεία. Συγκλονίζει πνευματικός πατέρας άτυχου σμηναγού

Πότε θα γίνει η κηδεία του άτυχου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου και τι είπε ο πνευματικός του πατέρας;

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 θα τελεστεί η κηδεία του κυβερνήτη του MIRΑGE 2000 σμηναγού Γεωργίου Μπαλταδώρου, που έχασε χθες την ζωή του όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Η κηδεία θα τελεστεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του σμηναγού στο Μορφοβούνι Καρδίτσας και αναμένεται να παρευρεθεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Την Παρασκευή ο Αρχηγός του ΓΕΑ, αντιπέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου επισκέφθηκε το σπίτι του άτυχου σμηναγού στην Αθήνα και εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους του.

Στο μεταξύ, συγκλονίζουν τα λόγια του πνευματικού του ζευγαριού Μπαλταδώρου, ο οποίος μίλησε στο protothema.gr.

«Επί τρεις ώρες κρατούσα το χέρι της γυναίκας του Σμηναγού», είπε ο πατήρ Γεώργιος είχε παντρέψει το ζευγάρι το 2007 και μιλά για την επαφή που είχε με την χήρα του Γιώργου Μπαλταδώρου μετά το τραγικό συμβάν.

«Λίγο μετά τη 13.00, χθες το μεσημέρι, η σύζυγος του Γιώργου Μπαλταδώρου, Μαίρη, τηλεφώνησε και μου ζήτησε να πάω επειγόντως στο σπίτι. Όπως η ίδια μου είπε είχε μάθει ότι είχε πέσει ένα μαχητικό.

Επί τρεις ώρες της κρατούσα το χέρι και την παρηγορούσα. Ο Γιώργος ήταν πάντα ένα γελαστό και χαρούμενο παιδί. Ένας πολύ καλός πατέρας που λάτρευε τα παιδιά του. Τα παιδιά του είναι 11 ετών και το κορίτσι 9 ετών».

Διαβάστε ποιο ποσό θα δίνεται κάθε χρόνο στα παιδιά του Γιώργου Μπαλταδώρου σύμφωνα με απόφαση της Βουλής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.