Γιορτή της Μητέρας 2018: Πότε πέφτει, μπέρδεμα. Ιδέες για έξυπνα, οικονομικά δώρα

Μια πολύ σημαντική μέρα πλησιάζει και είναι αυτή της Γιορτή της Μητέρας!

Αν και οι μανούλες όλου του κόσμου θα έπρεπε να γιορτάζονται κάθε μέρα, υπάρχει μια γιορτή που εξυμνεί το μεγαλείο της μητρότητας!

Οι μαμάδες μας είναι οι καλύτερες του κόσμου και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό!

Η Γιορτή της Μητέρας 2018, πέφτει φέτος στις 13 Μαΐου και ημέρα Κυριακή.

Η συγκεκριμένη γιορτή «πέφτει» κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαΐου και όχι σήμερα 6/5 όπως πολλοί νομίζουν.

Σε κάποιες χώρες του κόσμου τη γιορτάζουν τον Μάρτιο αλλά ο πιο συνηθισμένος μήνας είναι ο Μαΐος.

Από αρχαιοτάτων χρόνων η μητέρα γιορτάζεται παντού με διάφορα ήθη και έθιμα.

Έξυπνα δώρα για τη γιορτή της μητέρας

Το budget μας κρατήθηκε χαμηλά και τα δώρα μας χωρίζονται ανάλογα με τον τύπο της μητέρας, την ηλικία της, κάποια γούστα και αν είναι νέα μαμά!

Δύο ώρες χαλάρωσης και ευτυχίας

Αν είσαι εσύ η μητέρα αλλά και για την δική σου μητέρα, μια πολύ καλή ιδέα δώρου για την γιορτή της μητέρας είναι αυτή:

Δύο ώρες σε μια μπανιέρα, χωρίς δουλειές, χωρίς τηλέφωνα, χωρίς έγνοιες και το πιο σημαντικό χωρίς παιδιά. Για τα υπόλοιπα χρειάζεσαι ένα δίσκο μπάνιου που κοστίζουν από 9 μέχρι 30 ευρώ και ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί που ξεκινούν από 2 ευρώ σε μπουκαλάκι των 200 ml.

Ένα μασάζ

Υπάρχει οποιοσδήποτε άνθρωπος που θα πει όχι σε 20-30 λεπτά χαλαρωτικού μασάζ; Όχι και ακόμα περισσότερο μια μητέρα που ως γνωστόν δεν ξεκουράζονται ποτέ. Αν μάλιστα εργάζεται καθιστή, σίγουρα η στάση αυτή για 8-10 ώρες δεν είναι η ενδεδειγμένη, άρα με ένα ωραίο ραντεβού για μασάζ θα νιώσει ευεξία. Οι τιμές ξεκινούν από τα 10 ευρώ τα 15 λεπτά και ανεβαίνουν.

Για τις δραστήριες και νέες μητέρες

Αν η μητέρα σου ή εσύ αθλείστε ή έχετε αθλητικό σώμα, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για να της ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση από ένα yoga pants ή ένα μοντέρνο κολάν με σχέδιο. Είναι απολύτως της μόδας, μαζεύουν αλλά και εκθέτουν (οπότε μην προσπαθήσεις ως κοπλιμέντο να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο) και βγαίνουν στα πιο φανταστικά σχέδια.

Power bank

Οι τράπεζες ενέργειας δηλαδή φορητοί φορτιστές με θύρες USB, mini USB και iPhone κοστίζουν από 3 μέχρι 30 ευρώ και υπόσχονται να μην μείνεις ποτέ από μπαταρία. Ανάλογα τα χρήματα που θα δώσεις υπολογίζεις και τον αποθηκευτικό χώρο της μπαταρίας, μπορείς να βρεις στα πιο ευφάνταστα σχέδια! Έτσι ποτέ δεν θα ξεμείνει από μπαταρία και πάντα θα σου λέει «ζακέτα να πάρεις»!

Για τη νέα μαμά

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο για μια νέα μαμά, από ένα βραχιολάκι ή κόσμημα για τον λαιμό που να γράφει mommy ή μαμά. Κοστολογούνται από 6-8 ευρώ μέχρι αναλόγως το υλικό από τα οποία είναι φτιαγμένα.

Διαβάστε πώς καθιερώθηκε η γιορτή της μητέρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.