Νέα Σμύρνη, φρικτή δολοφονία από 38χρονο: Γιατί κατακρεούργησε τη μάνα του “Οι Μασόνοι της είχαν πει να μου…”

Ποιες οι ανατριχιαστικές δηλώσεις 38χρονου για δολοφονία στη Νέα Σμύρνη;

Μία άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στις 7 Μαΐου σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη.

Ένας 38χρονος σκότωσε τη 64χρονη μητέρα του και καθόταν επί τρεις ημέρες με το άψυχο σώμα της. Η φρικτή αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν.

Ο 38χρονος μητροκτόνος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, φέρεται να δολοφόνησε την 64χρονη χτυπώντας τη στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι στη Νέα Σμύρνη. Ωστόσο, περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Αφού διέπραξε την άγρια δολοφονία ο 38χρονος, στη συνέχεια, τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα το αψυχό σώμα της μητέρας του και εκείνος έκατσε στην απέναντι πολυθρόνα στο διαμέρισμά του στη Νέα Σμύρνη.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της Νέας Σμύρνης παρότι φώναξαν δεν απάντησε κανείς μέσα από το σπίτι και έτσι κάλεσαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα.

Μόλις άνοιξαν την πόρτα είδαν μπροστά τους τη φρικτή εικόνα του 38χρονου γιου και μητροκτόνου να κάθεται σχεδόν σε μία πολυθρόνα και ακριβώς απέναντί του στην άλλη πολυθρόνα νεκρή τη μητέρα του.

Το μόνο που είπε ο 38χρονος ήταν ότι παραδέχτηκε πως εκείνος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής.

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκάλυψε μία κάτοικος της περιοχής της Νέας Σμύρνης. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (11/05/2018) στον ΣΚΑΪ είπε πως πριν από μερικές ημέρες άκουγε τη μητέρα να καλεί σε βοήθεια.

Εξελίξεις με δολοφονία από 38χρονο στη Νέα Σμύρνη

Από πολλαπλές μαχαιριές, που της κατάφερε ο 38χρονος γιος της, προήλθε ο θάνατος της 64χρονης στη Νέα Σμύρνη, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές.

Σκότωσα τη μητέρα μου, ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου» είπε ο 38χρονος από τη Νέα Σμύρνη.

Ετσι δικαιολόγησε ο 38χρονος άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema, πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Λίγο μετά το μεσημέρι της 7ης Μαίου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι.

Ο 38χρονος άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει να είναι εντελώς χαμένος.

Αυτό που σοκάρει όμως ακόμα περισσότερο είναι ότι η άτυχη γυναίκα την ημέρα του φονικού ούρλιαζε «βοήθεια» και παρά το γεγονός ότι κάποιοι γείτονες την άκουσαν κανείς δεν έκανε το παραμικρό για να τη σώσει.

«Την Τρίτη το απόγευμα ή τη Δευτέρα πήγαινα τα παιδιά μου στο φροντιστήριο και άκουσα τη γυναίκα να ουρλιάζει “βοήθεια”. Μια κυρία που μένει στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας βγήκε στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να δει από πού προέρχονταν οι φωνές, αλλά δεν κατάλαβε. Ακούσαμε το “βοήθεια” και μετά σιωπή», είπε μια γυναίκα που μένει στην απέναντι πολυκατοικία στη Νέα Σμύρνη.

Πρόσθεσε επίσης ότι μητέρα και γιος έμεναν στην γειτονιά τους στη Νέα Σμύρνη τον τελευταίο ένα χρόνο και πως ο 38χρονος φαινόταν ότι φαινόταν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αφού μπαινόβγαινε συνεχώς στο μπαλκόνι.

Το έμαθε από την τηλεόραση

Ο θύτης έχει κι έναν αδερφό όπως αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη όπου έμενε ο 38χρονος και η άτυχη γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό αν ο αδερφός του δολοφόνου έμενε μαζί τους. Η οικογένεια είχε μετακομίσει στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

«Εγώ μόνο τη γυναίκα ήξερα. Καλός άνθρωπος» είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όταν το πρωί της Παρασκευής (11.05.2018) βρέθηκε στον τόπο της οικογενειακής τραγωδίας. Όπως είπε, έμαθε για τη δολοφονία από την τηλεόραση. «Πήγε το μυαλό μου λόγω των ηλικιών», τόνισε.

Από την ημέρα που νοίκιασε το διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη ο ιδιοκτήτης είχε πάει εκεί ελάχιστες φορές. Σε μια από τις επισκέψεις αυτές, είχε δει και τον 38χρονο.

Αλλά δεν τον γνώριζε καλά. Και τότε ακόμα, ελάχιστα τον είχε δει. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι γιοι της 64χρονης αντιμετώπιζαν πρόβλημα με το να βρουν δουλειά. Αυτός φαίνεται πως ήταν, ένας, από τους λόγους που ο 38χρονος έμενε με τη μητέρα του.

Διαβάστε ποιος ο Νίκο δολοφόνος που δραπέτευσε από τον Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.