Power of Love Αποκλειστικό, Ισαάκ: “Ουρά” Δώρου, μαγκιά, πληρωμένες εταιρείες και… Ζάρλας

Άναψαν τα αίματα στο Power of Love!

Τι κι αν παρακολουθούμε καθημερινά το Power of Love μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ; Τα… καλά γίνονται εκτός σπιτιού, όπως θα σας αποκαλύψουμε αποκλειστικά στο fimes.gr.

Aυτήν τη φορά, στο προσκήνιο έρχεται ο διψασμένος για δημοσιότητα, Ισαάκ, ο οποίος όπως αποκαλύπτουν και τα απανωτά live του, δεν μπορεί να χωνέψει πως δεν θα ξαναμπεί στο σπίτι της αγάπης.

Ο Ισαάκ λοιπόν, σε μία απέλπιδα προσπάθεια να βγει στην επιφάνεια κι εφόσον έχει χαλαρώσει από τις απανωτές αρπαχτές στην επαρχία, τα έβαλε με τον Πάνο Ζάρλα.

Όπως αποκαλύπτουν οι “δαίμονες” του twitter και σας μεταφέρουμε αποκλειστικά στο fimes.gr, ο Ισαάκ είναι έξαλλος με τον Πάνο Ζάρλα γιατί θεωρεί πως κινείται ύπουλα προκειμένου να εκτοπίσει το αγαπητό (;) ζεύγος, Δώρος-Αθηνά.

Χμμ, ποιος να του έβαλε αυτές τις ιδέες; Ονόματα δεν λέμε αλλά εικάζουμε πως είναι το ίδιο άτομο, που “καρφώνει” τα σπόιλ σε Κύπριο δημοσιογράφο!

Μάλιστα, ο Ισαάκ έκανε ανοιχτή επίθεση στον Πάνο Ζάρλα μέσω του instagram, όπως θα δείτε και παρακάτω.

Μέχρι στιγμής τα δεδομένα είναι τα εξής:

Πρώτον, η official ομάδα του Power of Love παρακινεί το κοινό να καταψηφίσει Πάνο Ζάρλα και Σωκράτη.

Την εν λόγω σελίδα διαχειρίζεται κολλητή φίλη του Δώρου αλλά ο ίδιος δεν έχει… καμία σχέση.

Δεύτερον, ο Ισαάκ σκίζεται ξαφνικά για τους φίλους του (σ.σ. Δώρο) και εξαπολύει τα βέλη του δημοσίως κατά του Πάνου Ζάρλα. Και μαντέψτε… Ο Δώρος Παναγίδης δεν έχει καμία σχέση!

Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου πληρώνουν -ναι, όπως το διαβάσατε- εταιρείες για να ψηφίζονται θετικά.

Βρε λέτε να είναι αυτός ο λόγος που βγαίνουν συνεχώς αγαπητοί του κοινού και τα νεύρα μας γίνονται… κρόσσια;

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς ενεργό link στο άρθρο-πηγή Fimes.gr

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.