Πρίγκιπας Κάρολος: Τι έκανε για να τιμήσει την Ελλάδα και δεν το πρόσεξε κανείς. Μέγας Φιλέλληνας

Τι έκανε για να τιμήσει την Ελλάδα ο Πρίγκιπας Κάρολος;

Ο Πρίγκιπας Κάρολος φόρεσε μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία, ωστόσο στην κίνησή του αυτή υπάρχει ένα βαθύτερο νόημα!

Ο Πρίγκιπας Κάρολος αποφάσισε ως φόρο τιμής στην χώρα που επισκέπτεται να δείξει έμπρακτα την αγάπη του για τους Έλληνες.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά, φορά μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία.

Την παρατήρηση έκανε ο γνωστός αρθρογράφος, Γιάννης Κουτσομύτης, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Σε αυτήν, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πανδαμάτωρ χρόνος

Πριν από 30 χρόνια αυτή η ενδυματολογική επιλογή του Πρίγκιπα Καρόλου θα ήταν πρώτη είδηση με τίτλους τύπου «Βόμβα!». Σήμερα απλά περνάει ανάμεσα στα παραπολιτικά και τις στήλες του lifestyle.

Ο Κάρολος επέλεξε στη χθεσινοβραδινή δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο να φορέσει μανικετόκουμπα με την ελληνική σημαία.

«Ωραία κίνηση. Και που είναι το περίεργο;»

Το «περίεργο» είναι ότι φόρεσε τη σημαία της Γ’ Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ η οικογένειά του διαχρονικά δεν αναγνώριζε την πτώση από το θρόνο του δεύτερου ξαδέρφου του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [Ντε Γκρέτσια] και την κατάργηση του «Βασιλείου της Ελλάδος».

Και το έκανε αυτό μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο, το οποίο είναι το πρώην παλάτι και πρώην (μόνιμη) κατοικία του ξαδέρφου του.

Τελικά ο χρόνος και οι γενικότερες πολιτικές εξελίξεις είναι πανδαμάτορες.

ΥΓ: Θεωρώ δεδομένο ότι έγινε συνειδητά και εσκεμμένα αυτή η κίνηση, καθώς ο βρετανικός βασιλικός οίκος δεν κάνει τίποτα τυχαία».

Διαβάστε για ποιο λόγο ο πρίγκιπας Κάρολος δεν επισκέφθηκε την Ακρόπολη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.