Τροχαίο με νταλίκα, Κηφισός: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας. Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για οδηγό [φωτο]

Ποια είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας που εξελίχθηκε στον Κηφισό μετά το τροχαίο με την νταλίκα;

Ήταν ξημερώματα Τετάρτης λίγο πριν από τις 06:00 όταν νταλίκα περνάει στο αντίθετο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας λίγο μετά την Ιερά Οδό στον Κηφισό. Στο πέρασμά της παρασύρει δύο οχήματα. Από τα συντρίμμια ανασύρονται νεκροί δύο άνδρες. Την ίδια στιγμή μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μία 34χρονη. Η είδηση «παγώνει» το πανελλήνιο. Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας κάνουν το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης.

Πώς και γιατί συνέβη το τροχαίο δυστύχημα στο Κηφισό; Ένα ερώτημα που δυστυχώς δεν έχει μέχρι στιγμής ακριβή απάντηση.

Η οικογενειακή τραγωδία που συγκλονίζει:

Λίγη ώρα αργότερα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας στοιχεία των θυμάτων. Νεκροί είναι ένας 60χρονος και ένας 65χρονος, οι οποίοι επέβαιναν στα δύο οχήματα που παρασύρθηκαν από τη νταλίκα στο Κηφισό. Η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και μέχρι και σήμερα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή είναι μόλις 34 ετών. Τραγική ειρωνεία; Ο 60χρονος που βρήκε φρικτό θάνατο στο σοκαριστικό τροχαίο ήταν ο πατέρας της.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις από το δικηγόρο του οδηγού που σκόρπισε το θάνατο:

«Δεν με άκουγε το αυτοκίνητο». Αυτό υποστηρίζει ο οδηγός της νταλίκας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το πρωί της Πέμπτης (10/05/2018) στο ΣΚΑΪ ο δικηγόρος του Π. Μαντούβαλος. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 65χρονου Δ. Α. παραδέχθηκε ότι ο πελάτης του είχε καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ, η οποία, ωστόσο, ήταν παραβατική. Ο ίδιος κατήγγειλε το γεγονός ότι στο σημείο που εκτυλίχθηκε το τροχαίο δεν υπάρχει μπάρα ασφαλείας.

«Το όχημα παρουσίασε μηχανική βλάβη»

Μηχανική βλάβη υποστηρίζει πως υπήρξε στη νταλίκα ο οδηγός του μοιραίου οχήματος. Όπως διευκρίνισε ο δικηγόρος του «αυτό αναμένεται να διαπιστωθεί. Ζητήσαμε να μπει πραγματογνώμων, μηχανικός – μηχανολόγος του Πολυτεχνείου. Θα γίνει πραγματογνωμοσύνη από αρμόδιο διορισμένο από την Τροχαία για να διαπιστωθεί αν τελικά υπήρξε μηχανική βλάβη».

«Η ταχύτητα δεν ήταν μεγάλη»

Παράλληλα, ο κ. Μαντούβαλος υποστήριξε πως ο 65χρονος οδηγός δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα την ώρα του δυστυχήματος, αναφέροντας συγκεκριμένα ότι «έτρεχε με 60 χιλιόμετρα».

«Αν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία»

Ο κ. Μαντούβαλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ κατήγγειλε το γεγονός πως στο σημείο δεν υπάρχουν μπάρες ασφαλείας προβλεπόμενες για δρόμο ταχείας και βαρείας κυκλοφορίας, παρά μόνο μία σχάρα, κάνοντας λόγο για εγκληματικό γεγονός. Μάλιστα, υποστήριξε πως αν υπήρχαν «θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία».

Αυτός είναι ο οδηγός της φονικής νταλίκας:

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον Δ.Α. Είναι ιδιοκτήτης φορτηγών και μεταφέρει διάφορα φορτία σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η καταγωγή του είναι από την Πελοπόννησο και είναι αδερφός γνωστού δημάρχου. Τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι πως ο Δ.Α. σύμφωνα με πληροφορίες, έχει χάσει το παιδί του σε τροχαίο δυστύχημα στο Γύθειο και τον αδερφό του σε άλλη τραγωδία στην άσφαλτο.

Ο Δ.Α. έχει συλληφθεί και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο από την θανατηφόρα πορεία της νταλίκας στον Κηφισό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.