Ραγδαίες εξελίξεις με Βαρδινογιάννη – Κοντομηνά: Συγχωνεύονται Alpha και Star. Τι αποφάσισαν

Τι αποφάσισαν Βαρδινογιάννης – Κοντομηνάς για τη συγχώνευση Alpha και Star;

Οι φήμες που ήθελαν τα δύο από τα μεγαλύτερα κανάλια ελληνικής εμβέλειας, Alpha και Star, να συγχωνεύονται, φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά.

Την Παρασκευή 01-06-2018 και ώρα 10:30 π.μ. στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέα Νεφελούδη, θα κριθούν όλα.

Εκεί αναμένεται να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση μεταξύ των οργανώσεων των εργαζομένων και των επιχειρήσεων, με αφορμή την επικείμενη συγχώνευση των καναλιών Star και Alpha, όπου θα συζητηθούν η προστασία των εργασιακών σχέσεων όσων εργάζονται στους δύο σταθμούς.

Όλα δείχνουν πως η συμφωνία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου του Alpha από τον Δημήτρη Κοντομηνά στον Γιάννη Βαρδινογιάννη έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει ένα βήμα πριν τη συμφωνία και τις τελικές ανακοινώσεις.

Ήδη άνθρωποι του Βαρδινογιάννη βρίσκονται στην Κάντζα και μελετούν τα οικονομικά στοιχεία της συμφωνίας.

Αν όλα πάνε καλά και ολοκληρωθεί το deal με επιτυχία, η πλευρά του Βαρδινογιάννη θα αποκτήσει το 60% του Alpha και θα παραχωρήσει από την πλευρά της το 40% του Star.

Με απλά λόγια, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα ελέγχει το 60% τόσο του Alpha όσο και του Star, με τον Δημήτρη Κοντομηνά να κρατάει το 40% του κάθε τηλεοπτικού σταθμού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.