Φίλιππος Βρυώνης, σεισμός: Νέο κανάλι, ποιοι το στελεχώνουν. Κορυφαία ονόματα και…

Ποιοι θα στελεχώσουν το νέο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη;

Σε Νέο Κανάλι μετονομάζεται το Extra 3 του Φίλιππου Βρυώνη και θα βγει στον αέρα από την ίδια συχνότητα του Extra 3 αλλά με διαφορετικό πρόγραμμα.

Το κανάλι που είναι τοπικής εμβέλειας (θα εκπέμπει μόνο στην Αττική), ξεκινάει το πρόγραμμά του τη Δευτέρα 4 Ιουνίου, με πολλές ζωντανές εκπομπές.

Στον ενημερωτικό τομέα ο Γιάννης Παπαγιάννης και η Ανδριάνα Ζαρακέλη, θα παρουσιάζουν καθημερινά στις 11:00 και για ένα δίωρο, το Αποκαλυπτικό Δελτίο.

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 15:00-18:30 η Αμέλια Αναστασάκη και η Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, μέσα από την εκπομπή τους «Εχουμε και λέμε» παρουσιάζουν την… κοινωνική και ανθρώπινη πλευρά της ζωής.

Η Βασιλική Πετρίδου και η Νατάσσα Βαρελά επιμελούνται και παρουσιάζουν την εκπομπή «Πρώτα η υγεία» ενώ τα Σαββατοκύριακα «ζωντανεύουν» με τον Θανάση Πάτρα και την Αντελίνα Βαρθακούρη από τις 11:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι που παρουσιάζουν το LIVE WEEKEND.

Επίσης η Νένα Χρονοπούλου προχωρά σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για όλα όσα απασχολούν καθημερινά τον άνθρωπο ενώ ο Θάνος Παπαδημητρίου ταξιδεύει τους τηλεθεατές με εικόνες μέσα από την κάμερα της εκπομπής του TRAVEL GUIDE, σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να εξεταστεί από το ΕΣΡ η ένσταση της εταιρίας «Τηλεοπτική Ελληνική ΑΕ» που λέγεται ότι είναι συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη ,με τον επιχειρηματία να δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι θα καταφέρει να κερδίσει την έκτη άδεια!

Παράλληλα όπως είναι ήδη γνωστό η εταιρία του Φίλιππου Βρυώνη προχωράει σε προσλήψεις (εκ των οποίων πολλοί προέρχονται από το MEGA).. Ενώ λέγεται ότι έχουν δεχθεί πρόταση όλοι όσοι φεύγουν από το «Epsilon».

Τέλος από το περιβάλλον του Βρυώνη ακούγεται ότι συζητάει με τους Γιώργο Τράγκα και Κώστα Χαρδαβέλλα.

Διαβάστε ποιος πασίγνωστος δημοσιογράφος κάνει κουμάντο στο νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.