Αποκάλυψη σοκ για γονείς βι@στές, Λέρος: Τι είχε καταγγείλει η κόρη αλλά την έστειλαν σπίτι της

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τους γονείς τέρατα στη Λέρο; Τι είχε καταγγείλει η κόρη αλλά δεν της έδωσαν σημασία;

Σοκάρουν όλα όσα έρχονται στο φως για τους γονείς που βί@ζαν κατ’εξακολούθηση τα παιδιά τους στην Λέρο.

Η υπόθεση έχει παγώσει το πανελλήνιο, σιγά – σιγά ανοίγουν στόματα στην τοπική κοινωνία του νησιού, ενώ το εξοργιστικό είναι ότι κάποιοι ήξεραν, όμως τόσο καιρό δεν μιλούσαν.

Μάλιστα κάτι που προκαλεί πραγματικά πολλά ερωτήματα, είναι πως η 14χρονη κόρη της οικογένειας είχε καταγγείλει ανώνυμα πριν ένα χρόνο τα όσα περνούσε, με γιατρούς με την εξετάζουν και την εισαγγελέα… να την στέλνει πίσω στο σπίτι της!!

Όπως δήλωσε στην κυριακάτικη Real News η κοινωνική λειτουργός του νησιού Βάσω Ευαγγέλου, κάποιοι στην τοπική κοινωνία έδειχναν να ξέρουν τα όσα τραβούσαν τα παιδιά, ακόμα και… κοινωνικές υπηρεσίες, κάτι που άλλωστε έχει προκαλέσει και την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου που ζητά να διευρευνηθεί σε βάθος η υπόθεση.

Όπως αναφέρει λοιπόν, πριν από ένα χρόνο η 14χρονη πήρε τηλέφωνο στο χαμόγελο του παιδιού και κατήγγειλε ανώνυμα τους γονείς της, το οποίο απευθύνθηκε αμέσως στην Εισαγγελία. Μετά από δύο μέρες η υπηρεσία δέχθηκε κι άλλο τηλεφώνημα που κατήγγειλε τα ίδια, από την θεία των παιδιών.

Μετά από έκθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας της Λέρου, η Εισαγγελία της Κω διέταξε παιδοψυχιατρική έρευνα, με την 14χρονη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο από… την ίδια την μητέρα της.

Εκεί οι γιατροί… δεν διαπίστωσαν κακοποίηση, κάτι που προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου αναφέρει πως «από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας μη συνδεόμενες με ενδείξεις σeξουαλικής κακοποίησης».

Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με την σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας της Κω – σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία Λέρου – και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.