Νίκος Ζαχαράκης: Ποιος ο Έλληνας εξολοθρευτής του καρκινου. Με νέα μέθοδο εξαφανίζει τους όγκους

Ποιος είναι ο εξολοθρευτής του καρκίνου Νίκος Ζαχαράκης;

H τελευταία επιτυχία Έλληνα επιστήμονα κατά του καρκίνου είναι αυτή του κου Νίκου Ζαχαράκη που με μια νέα μέθοδο νίκησε μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου.

H Τζούντι Περκινς, είχε μεταστάσεις σε όλο το της το σώμα και ο Νίκος Ζαχαράκης εξάλειψε και τον τελευταίο όγκο. Η Τζούντι ήταν σε τελικό στάδιο καρκίνου ήπατος και λεμφαδένων και η θεραπεία του Ζαχαράκη ήταν η τελευταία της ελπίδα.

Η ίδια είπε ότι πραγματικά ένιωσε τους όγκους να συρρικνώνονται και δήλωσε ενθουσιασμένη που είναι καθαρή εδώ και δύο χρόνια, ευγνωμονώντας τον επιστήμονα που της έσωσε τη ζωή.

Η ομάδα του Νίκου Ζαχαράκη ανέβασε τα ελάχιστα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος της Πέρκινς, χωρίς υπερβολή, σε δισεκατομμύρια, τα διοχέτευσε στο αίμα της κι αυτά με τη σειρά τους εξαπέλυσαν επίθεση στα καρκινικά κύτταρα.

Η μέθοδος αυτή είναι ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο αλλά αυτή η επιτυχία μπορεί ν’ ανοίξει το δρόμο για εφαρμογή της και σε άλλους συμπαγείς όγκους, όπως πχ στον πνεύμονα ή το ορθό.

Ο Νίκος Ζαχαράκης γεννήθηκε στην Πάτρα. Η μητέρα του ήταν μοδίστρα και ο πατέρας του ζαχαροπλάστης. Πήγε στην Αμερική μεταπτυχιακές σπουδές και γνώρισε έναν Έλληνα καθηγητή βιοχημείας.

Εστίασε σε σπάνιες αρρώστιες ώσπου μπήκε στην ομάδα του καθηγητή Στίβεν Ρόζενμπερκ ο οποίος τον εκτίμησε αμέσως και του ανέθεσε την έρευνα της νέας πειραματικής ανοσοθεραπείας με τα γνωστά αποτελέσματα στην περίπτωση της Τζούντι.

Σημειωτέον ότι η μητέρα του Νίκου Ζαχαράκη πέθανε 1 χρόνο πριν από την ίδια ασθένεια, εξού και το μήνυμα της αδελφής του Μαρίας στο οποίο του λέει ότι μητέρα τους θα είναι πολύ περήφανη γι’ αυτόν όπου κι αν βρίσκεται.

Διαβάστε ποιο φρούτο καταπολεμά τον καρκίνο με ισχύ περισσότερη και από χημειοθεραπεία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.