Έστησαν κρεμάλες, κρέμασαν σημαίες των Σκοπίων σε βουλευτές στις Σέρρες. Έντρομοι [φωτο, video]

Τι συνέβη σε διαδήλωση στις Σέρρες για τη Μακεδονία και ανησύχησε τους τοπικούς βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ;

Οργισμένοι είναι οι πολίτες με την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το ξεπούλημα του ονόματος της «Μακεδονίας» στα Σκόπια μαζί με την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας και εθνικής ταυτότητας.

Το βράδυ της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας, στην οποία έκαναν την εμφάνισή τους… κρεμάλες.

Ακόμα, ακούστηκαν συνθήματα κατά των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ του νομού, Αφροδίτης Σταμπουλή και Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά αντίστοιχα.

Οι διαδηλωτές τοποθέτησαν σημαία των Σκοπίων στην είσοδο των γραφείων της Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή του κόμματος, Αφροδίτης Σταμπουλη, που πρόσφατα δήλωσε δημόσια το περιβόητο: “Βόρεια Μακεδονίας όπως Βόρεια Κορέα”.

Ένταση προκλήθηκε έξω από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά, με τους διαδηλωτές να αποδοκιμάζουν με συνθήματα τις τελευταίες επιλογές της.

Οι ΑΝΕΛ έχουν σοβαρό πρόβλημα και στις Σέρρες, που θεωρούνται “κάστρο” τους, μια και εκεί εκλέγεται η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά.

Το μέλος της Συντονιστικής επιτροπής των ΑΝΕΛ στις Σέρρες, Ηλίας Σαμούρης, υπέβαλλε την παραίτησή του με βαρείς χαρακτηρισμούς και εξαπολύοντας επίθεση στην ηγεσία του κόμματος.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη διαδήλωση για τη Μακεδονία στις Σέρρες:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.