Σοφία-Βασιλική Φιλιπποπούλου, κηδεία: Πότε το τελευταίο αντίο, συγκινητική κίνηση οικογένειας, μεγαλείο ψυχής

Πότε θα γίνει η κηδεία της Βασιλικής-Σοφίας Φιλιπποπούλου;

Έναν Γογλοθά χωρίς τέλος ζει από την περασμένη Δευτέρα η οικογένεια Φιλιππόπουλου, που μέσα σε μια στιγμή έχασε τα δίδυμα αγγελούδια της, αλλά και τον παππού και τη γιαγιά τους.

Την Παρασκευή, 3 Αυγούστου, οι γονείς των κοριτσιών Βσιλικής-Σοφίας Φιλιπποπούλου, μαζί με συγγενείς και φίλους θα πουν το τελευταίο αντίο στη κηδεία των δύο κοριτσιών που συγκλόνισαν ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στους παππούδες τους.

Οι κηδείες τους θα γίνουν στις 15:00 το μεσημέρι σε στενό κύκλο στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Μάλιστα οι τραγικοί γονείς μέσα στο βαρύ τους πένθος και στον πόνο που κουβαλούν, αποδεικνύουν το μεγαλείο της ψυχής τους, καθώς επιθυμούν αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Φίλος της οικογένειας με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε για την επιθυμία της οικογένειας να μην παραβρεθούν στην κηδεία ΜΜΕ και μετέφερε και τα λόγια του τραγικού πατέρα:

“Η κηδεια θα γινει την Παρασκευη στις 15:00,στο νεκροταφειο Καλλιθεας.Ευπροσδεκτος οποιοσδηποτε πονεσε μαζι μας,εκτος απο δημοσιογραφους εν ωρα εργασιας.Η οικογενεια επιθυμει αντι στεφανου,να κατατεθουν χρηματα στο Χαμογελο του παιδιου”.

«Και όπως είπε ο Γιάννης, ο μπαμπάς “αφού δεν μπορούν να χαμογελάσουν τα δικά μας παιδιά, ας χαμογελάσουν κάποια άλλα”»

Διαβάστε πώς βρέθηκαν νεκρές η Σοφία και η Βασιλική Φιλιπποπούλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.