Εξελίξεις με απαγωγή 11χρονων, Κύπρος: Τι ταυτότητα είχε ο απαγωγέας Γιώργος Νικολάου. Πώς τα ξεγέλασε

Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για την απαγωγή των 11χρονων από τον Γιώργο Νικολάου στην Κύπρο;

Μία πλαστή πλαστική ταυτότητα, η οποία φέρει τη φωτογραφία του 35χρονου, Γιώργου Νικολάου και αναφέρει ότι είναι «Δάσκαλος Δημοτικής Εκπαίδευσης» κατατέθηκε στο δικαστήριο, όπου προσήχθη σήμερα ο κατηγορούμενος ως απαγωγέας των δύο ανήλικων παιδιών από το σχολείο τους στη Λάρνακα, στην Κύπρο.

Πρόκειται για ταυτότητα με κορδέλα, η οποία περνά στον λαιμό και την οποία φέρεται να φορούσε ο Γιώργος Νικολάου για να ξεγελάσει παιδιά και να καταφέρει να τα πείσει να τον ακολουθήσουν.

Ο Γιώργος Νικολάου κατηγορείται για τα αδικήματα: απαγωγή, αρπαγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης και άδικη απόκρυψη ή περιορισμό απαχθέντος.

Τα δύο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους και βγήκαν από το νοσοκομείο.


Οι 11χρονοι εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα του δράστη, στη Λάρνακα Κύπρου, σε κατάσταση νάρκωσης. Σύμφωνα με τη Cyprus Times ανακρινόμενος ο 35χρονος απαγωγέας παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ανέφερε ότι χορήγησε συγκεκριμένη ηρεμιστική ουσία στους δύο μαθητές.

Την ίδια ώρα, Αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές του 35χρονου Ελληνοκύπριου, ο οποίος -σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης- δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας ενός εκ των δύο παιδιών, ευχαρίστησε όλους για τη βοήθεια. «Ήταν όλοι άψογοι», είπε. Ο εντοπισμός έγινε μετά από πληροφορία πολιτών που είδαν τους 11χρονους να μπαίνουν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο. Η Αστυνομία έφτασε στο χώρο και συνέλαβε το δράστη και παρέλαβε τα παιδιά.

Προσπάθησε να αρπάξει κι άλλα παιδιά:

Νωρίτερα και ενώ όλη η Κύπρος ήταν στο πόδι για τον εντοπισμό των παιδιών είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανησυχητικές πληροφορίες. Ότι δηλαδή ο απαγωγέας είχε προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά από το σχολείο.

Τα δύο αγόρια, παιδιά Ελλήνων που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, εξαφανίστηκαν όταν άνδρας που τους παρουσιάστηκε ως ο νέος τους δάσκαλος τα παρέσυρε μέσα σε αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.