Νέος καθηγητής “φακελάκης” στο ΤΕΙ Σερρών: Ποιος είναι, πώς δρούσε. Ανοίγουν στόματα

Νέα δράση καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών έρχεται στο προσκήνιο μετά τις καταγγελίες για τον Κλεάνθη Κωνσταντινούδη.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο καθηγητής «φακελάκης» των Σερρών, όμως οι καταγγελίες για την πολύχρονη παράνομη δράση του συνεχίζονται.

Την ίδια ώρα, όμως, σπουδαστές φέρονται να έχουν μιλήσει και για τη δράση δεύτερου καθηγητή, ο οποίος βρισκόταν πολύ κοντά στον προφυλακισμένο, πλέον συνάδελφό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έως τώρα τουλάχιστον δεν προκύπτουν στέρεα στοιχεία, ικανά να στοιχειοθετηθεί δικογραφία σε βάρος του.

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικό ρεπορτάζ του Fimes.gr, ο δεύτερος καθηγητής, τα στοιχεία του οποίου βρίσκονται στη διάθεσή μας αλλά για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ακόμη, έχει πλούσιο συγγραφικό έργο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, έχει γράψει και πολλά βιβλία μαζί με τον Κλεάνθη Κωνσταντινούδη.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του fimes.gr, ύστερα και από καταγγελίες φοιτητών στη σελίδα μας, μιας και πρώτοι αποκαλύψαμε τα στοιχεία του Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, αναφέρει πως ο εν λόγω καθηγητής -αρκετά νέος σε ηλικία- δρούσε πιο διακριτικά.

Σε αντίθεση με τον Κλεάνθη Κωνσταντινούδη, ο νέος… φακελάκης δεν έκοβε τόσο μεγάλο αριθμό σπουδαστών, ωστόσο, φρόντιζε να στέλνει ένα μικρό ποσοστό από αυτούς στο φροντιστήριο της… επιτυχίας!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο καθηγητής δεν ζητούσε συνευρέσεις με φοιτήτριες παρά μόνο χρήματα, τακτική που αποκόμισε από τη στενή συνεργασία του με τον Κλεάνθη Κωνσταντινούδη.

Η υπόθεση, ωστόσο, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό διερεύνηση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.