Lidl, απάνθρωπο: “Η προϊσταμένη με ξεφτίλισε μπροστά στα παιδιά μου…” Καταγγελία, τραμπούκοι

Ποια η νέα καταγγελία για τα Lidl;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:
Πριν από 15 περίπου μέρες, ψώνιζα στο super market LIDL στην Καλαμάτα στο κατάστημα της νέας εισόδου.

Είχα μαζί μου και τα 2 μου παιδιά ηλικίας 12 και 8 χρόνων.

Όσοι έχουν παιδιά και πηγαίνουν μαζί στο super market θα με καταλάβουν.

Όλα τα παιδιά κάτι θα πειράξουν, κάτι θα ακουμπήσουν. Σε κάποια στιγμή, ήμουν στο ράφι των ψυγείων και τα παιδιά μου πίσω μου σε μικρή απόσταση, ξαφνικά ακούω, από 30 τουλάχιστον μέτρα, δυνατές φωνές με λόγια όπως ¨ τι πράγματα είναι αυτά που κάνετε, δεν ντρέπεστε, χαλάσατε τα πανάκια και τώρα θα τα πληρώσετε¨ κλπ.
Γυρίζω πίσω και βλέπω μια κύρια( ήταν η προϊσταμένη του καταστήματος όπως έμαθα μετά από λίγες μέρες) να φωνάζει στα παιδιά μου και να έρχεται προς το μέρος μου. Μου λέει ¨ δεν βλέπεις τα παιδιά σου τι κάνουν; ¨ και απαντώ σε χαμηλό τόνο ότι δεν τα είδα γιατί τους είχα πλάτη, συγνώμη, και εάν πρέπει, να τα πληρώσω.

Μου απαντάει με έντονο ύφος ¨ τα είδες και δεν τους είπες τίποτα, σε έβλεπα από μακριά, αλλά τέτοια ανατροφή τους δίνεις, ίδια είσαι και εσύ΄΄. Όπως καταλαβαίνετε ντράπηκα τόσο πολύ, μάλιστα στο κατάστημα ήταν γεμάτο και ήταν μέσα τουλάχιστον 5 πελάτες μου καθότι είμαι επαγγελματίας στην πόλη της Καλαμάτας.

Όλοι οι πελάτες κοίταζαν εμάς. Λέω της κύριας ¨ Σας παρακαλώ πως μιλάτε έτσι, δεν ντρέπεστε λίγο, φωνάξτε μου τον υπεύθυνο¨ και μου απαντάει ότι θα καλέσω την αστυνομία και ότι εγώ είμαι η υπεύθυνη εδώ μέσα. Φεύγω από το κατάστημα γεμάτη ντροπή και αμέσως κάλεσα στα κεντρικά του LIDL να κάνω παράπονα χωρίς όμως να γνωρίζω το όνομα της.

Εντωμεταξύ ο σύζυγος πήγε από το κατάστημα μαζί με τον ένα μου γιο να την βρει κα να μάθει τι έγινε. Μόλις ο γιος μου του έδειξε ποια είναι, ο σύζυγος μου πήγε να τις μιλήσει και την ρώτησε εάν είναι αυτή η υπεύθυνη και τι ακριβώς έγινε τη μέρα εκείνη.

Η προϊσταμένη του είπε ότι δεν ήταν αυτή και ήταν άλλη υπάλληλος που έκανε την σκηνή. Μας έβαλε δηλαδή να κάνουμε θέμα και να χρεώσουμε άλλη υπάλληλο στα κεντρικά.

Όπως μάθαμε από υπάλληλο στο συγκεκριμένο κατάστημα, έχουν πολλά προβλήματα με την συγκεκριμένη κύρια και λένε πως και πώς να φύγει για να ησυχάσουν.

Τα κεντρικά του LIDL, μετά από τόσα τηλέφωνα που έκανα, δεν έχουν κάνει ούτε σύσταση στην εν λόγω κυρία λέγοντας μου μάλιστα να συνεχίσω να ψωνίζω από το συγκεκριμένο κατάστημα.

Σας κάνω αυτή την καταγγελία γιατί ντράπηκα πραγματικά για το γεγονός γιατί κάποιοι δεν σέβονται τους πελάτες τους, πόσο μάλλον όταν είναι υπάλληλοι και όχι αφεντικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.