Αποστόλης Λεούσης, Κοκαΐνη: Ποια η άγνωστη ζωή. Χλίδα, πανάκριβα αυτοκίνητα και…

Ποια η άγνωστη ζωή του Αποστόλη Λεούση;

Σάλο έχει προκαλέσει στα κοσμικά σαλόνια της Αθήνας αλλά και στην επιχειρηματική ελίτ η είδηση ότι δυο πασίγνωστοι Έλληνες επιχειρηματίες φέρονται ως οι εγκέφαλοι του διεθνούς κυκλώματος εμπορίας κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από τις Αρχές.

Όπως αποκαλύπτει το eReportaz, οι δυο Έλληνες συλληφθέντες είναι ο Απόστολος (Τόλης) Λεούσης και ο επιχειρηματίας Βασίλης Σπυριδωνάκος.

Ο πρώτος είναι ο γιος της αείμνηστης Αστρολόγου, Βιργινίας Λεούση, η οποία δεν βρίσκεται πλέον στην ζωή, ενώ ο δεύτερος ένα πολύ γνωστό επιχειρηματικό όνομα.

Ποια είναι όμως η άγνωστη ζωή του Αποστόλη Λεούση;

Με Aston Martin αξίας 250.000 ευρώ και με αριθμό πινακίδας που καταλήγει σε… 007 κυκλοφορεί και ο γιος της Βιργινίας Λεούση.

Ο Τόλης Λεούσης, γιος της γνωστής αστρολόγου-μελλοντολόγου είναι κολλημένος και με τα ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα. Και προφανώς με τα «τζεϊμσμποντικά» – όπως εξάλλου και ο Νίκος Βέρτης, που επίσης έχει Aston Martin και η πινακίδα της φέρει επίσης το… secret combination 007 αριθμό!

Καθότι επιτυχημένος επιχειρηματίας -είναι ιδιοκτήτης γνωστών κλαμπ και cafe στην Αθήνα, ενώ διατηρεί και δική του έκθεση με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, που δεν αποκτιούνται έτσι απλά από… κοινούς θνητούς παρά μόνο από την κρεμ ντε λα κρεμ της Αθήνας- αποφάσισε να κάνει ένα ακριβό δώρο στον εαυτό του.

Αλλωστε, καθημερινά είναι επί ποδός. Εργάζεται συνεχώς, οπότε (ορθώς) ήθελε να εκτονωθεί με έναν αλλιώτικο τρόπο.

Ο Αποστόλης Λεούσης θεωρείται ένας από τους πιο γοητευτικούς εργένηδες της Αθήνας. Πολλά θηλυκά τον πολιορκούν, εκείνος όμως δεν έχει μάτια για άλλη παρά μόνο για την αγαπημένη του.

Διαβάστε ποιος είναι ο δεύτερος εγκέφαλος του καρτέλ ναρκωτικών, Βασίλης Σπυριδωνάκος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.