Βόμβα Αγ. Διονύσιος, Κολωνάκι: Ποιοι τραυματίες. Θρίλερ με τηλεφώνημα, ήθελαν να… [video]

Ποιες οι εξελίξεις με βόμβα στο Κολωνάκι;

Δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, αν και η περιοχή είναι πολυσύχναστη! – Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων – Μόλις ο αστυνομικός το πλησίασε, σημειώθηκε η έκρηξη στο Κολωνάκι.

Γεγονός που προκαλεί εντύπωση, αν αναλογιστεί κάποιος ότι επρόκειτο να ακολουθήσει λειτουργία, καθώς επίσης και ότι σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται και η καφετέρια «Φίλιον».

Έκρηξη σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί της Πέμπτης στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η έκρηξη με βόμβα ήταν μικρής ισχύος και σημειώθηκε σε μεταλλικό κουτί που είχε αφεθεί στο πεζοδρόμιο έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στη Σκουφά.

Το κουτί εντόπισε ο νεωκόρος της εκκλησίας και ειδοποίησε τον αστυνομικό του τμήματος Εξαρχείων.

Ο αστυνομικός έφτασε στο σημείο και άρχισε να περιεργάζεται το μεταλλικό κουτί που φέρεται να είχε μέσα έναν ωρολογιακό μηχανισμό. Τότε ΄προκλήθηκε η έκρηξη που τον τραυμάτισε ελαφρά στα χέρια και το πρόσωπο. Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε και ο νεωκόρος.

Αυτό που προβληματίζει ιδιαιτέρως την αστυνομία είναι ότι δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα, αν και η περιοχή είναι πολυσύχναστη!

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έχει μεταφερθεί στο 401 και ο νεωκόρος στον Ευαγγελισμό.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την πρώτη στιγμή, ενώ επί τόπου βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Κάτοικος της περιοχής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας μίλησε νωρίτερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και είπε ότι η έκρηξη δεν ήταν ισχυρή και πως από όσα είδε ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί ελαφρά.

Τα ερωτήματα για την αστυνομία είναι πολλά. Το κυριότερο είναι, εάν οι δράστες ήθελαν να σκοτώσουν κάποιον για αυτο το λόγο και τοποθέτησαν τη βόμβα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.