Συνάντηση φωτιά Τσίπρα-Σαββίδη: Τι συζήτησαν, Νοτοπούλου, παράπονα για OPEN. Παρασκήνιο

Τι συζήτησαν Τσίπρας – Σαββίδης σε συνάντηση που επιχειρήθηκε να κρατηθεί μυστική; Τι ζήτησε ο πρωθυπουργός για Νοτοπούλου και OPEN;

Είναι γνωστό ότι Αλέξης Τσίπρας – Ιβάν Σαββίδης έχουν στενή σχέση και στηρίζουν ο ένας τον άλλο ποικιλοτρόπως.

Με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη φέρεται να συναντήθηκε λοιπόν το απόγευμα του Σαββάτου στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας – όπως τουλάχιστον διαβάσαμε στο Zougla.gr.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στο ρεπορτάζ της ενημερωμένης από πηγές του Μαξίμου (προφανώς) ιστοσελίδας, ο Τσίπρας ζήτησε μεταξύ άλλων από τον Σαββίδη “έμπρακτη” στήριξη για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης Νοτοπούλου.

Για την οποία είναι γνωστή τις πάσι, η ιδιαίτερη (πολιτική) “αδυναμία” που της τρέφει ο απερχόμενος ένοικος του Μαξίμου.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν, πως ο Τσίπρας παραπονέθηκε παράλληλα στον Σαββίδη για την “γραμμή” του τηλεοπτικού σταθμού OPEN , όπως αυτή εκφράζεται κυρίως μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Και η οποία, μάλλον για τον Τσίπρα, δεν είναι “όσο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει…”

Το σημερινό πάντως “κάρφωμα” της νέας συνάντησης Σαββίδη – Τσίπρα στο Μαξίμου, η οποία επιχειρήθηκε να πραγματοποιηθεί στα μουλωχτά και να κρατηθεί μυστική , επιβεβαιώνει περίτρανα τις σχέσει διαπλοκής των κομμάτων με επιχειρηματίες και μίντια.

Είναι η πολλοστή φορά που ο Τσίπρας (μαζί ή χωρίς τον Φλαμπουράρη) ανοίγει τις πόρτες του πρωθυπουργικού γραφείου (τις μπροστινές ή τις… πισινές) για να υποδεχθεί επιχειρηματίες, καναλάρχες, προμηθευτές του Δημοσίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.