ΑΝΤ1: Ποια η κίνηση ματ, πώς έφερε την ανατροπή στη τηλεθέαση, τι νέο φέρνει και προκαλεί χαμό

Ποια η κίνηση ματ του ΑΝΤ1;

Το κανάλι του ANT1 στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς άρχισε να ανεβάζει ταχύτητα.

Έχοντας επενδύσει και εντάξει στο πρόγραμμά του ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, ο σταθμός έχει καταφέρει να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των νούμερων τηλεθέασης. Μάλιστα, συχνά παλεύει για την πρωτιά.

Με τόσο καλούς οιωνούς, στο ΑΝΤ1 έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν. Αυτό που ζητούν και κυνηγούν είναι νέες ιδέες για το πρόγραμμα.

Βλέποντας πως τα κυριακάτικα σόου είναι κάτι που πιάνει, ο σταθμός αποφάσισε να κινηθεί και του χρόνου στην ίδια κατεύθυνση.

Αναμφίβολα, το Your Face Sounds Familiar εκτόξευσε το σταθμό ήδη από την πρεμιέρα του. Η καλή του πορεία, βέβαια συνεχίζεται, χαρίζοντας στον ANT1 εξαιρετικά νούμερα κάθε Κυριακή.

Η κίνηση ματ για την επόμενη χρονιά από τον ANT1:

Έτσι, λοιπόν, του χρόνου θα επιμείνουν στη λογική του σόου, αλλά όχι του ίδιου. Στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση για το «The Four», το οποίο έκανε πρεμιέρα τη φετινή σεζόν στην αμερικανική τηλεόραση.

Μάλιστα, σημείωσε τόσο μεγάλη επιτυχία που θα συνεχιστεί και για δεύτερη χρονιά.

Να σημειωθεί ότι όσον αφορά τη μυθοπλασία ο ΑΝΤ1 διαψεύδει οποιαδήποτε προσέγγιση προς τον Ανδρέα Γεωργίου, καθώς στο Μαρούσι σχεδιάζουν τις επόμενες σειρές του προγράμματος με άλλον γνώμονα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.