Ισχυρότερος από ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι 6 βουλευτές προσχώρησαν στην Κ.Ο και έγιναν 151

Ποιοι βουλευτές προσχώρησαν στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ;

Με επιστολή τους στο προεδρείο της Βουλής, οι 6 βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ζητούν η ψήφος τους στις ψηφοφορίες για όλα τα νομοσχέδια που θα γίνουν στο εξής να προσμετράται με του ΣΥΡΙΖΑ.

Να προσμετρείται η ψήφος τους με την ψήφο των βουλευτών της συμπολίτευσης όταν δεν διεξάγεται ονομαστική ψηφοφορία ζήτησαν με επιστολές τους προς τον πρόεδρο της Βουλής κι οι έξι βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση χωρίς να είναι μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.

Οι επιστολές αυτές διαβάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Ολομέλεια της Βουλής κι επιχειρούν να «λύσουν» τα χέρια της κυβέρνησης όσον αφορά το ζήτημα της δεδηλωμένης ώστε να περνούν τα νομοσχέδια χωρίς συνεχείς προσφυγές στην λύση της ονομαστικής ψηφοφορίας.

Τις επιστολές αυτές απέστειλαν οι υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης κι η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, καθώς κι ο Σπύρος Δανέλλης, όλες κι όλοι τους ανεξάρτητοι βουλευτές.

Αντίστοιχες επιστολές έστειλαν κι οι Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Κώστας Ζουράρις οι οποίοι παραμένουν στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.