Θρίλερ με θάνατο 44χρονης, Λαμία: Τι αποκάλυψε ο ιατροδικαστής. Γιατί μπορεί να μην ήταν αυτοκτονία

Ποια η ανατροπή με τον θάνατο 44χρονης μητέρας τριών παιδιών στη Λαμία;

Την ίδια ώρα που οικογένεια, συγγενείς και φίλοι μέσα σε κλίμα οδύνης έλεγαν το τελευταίο αντίο στη 44χρονη από τη Λαμία, μητέρα τριών παιδιών, έρχεται η ιατροδικαστική έκθεση της κ. Ακριβούση να δώσει διαστάσεις θρίλερ στην υπόθεση.

Η αστυνομία αρχικά απέκλεισε την οποιαδηποτε εγκληματική ενέργεια και έκανε λόγο για απαγχονισμό.

Ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για προσωρινή αιτία θανάτου προσδιορίζει «αναξυγοναιμία, διάσταση αυχενικής μοίρας εν αναμονή εργαστηριακών εξετάσεων».

Με απλά λόγια δεν ξεκαθαρίζει εάν είναι απαγχονισμός ή στραγγαλισμός, αφήνοντας πολλά ερωτηματικά, για τον τρόπο που πέθανε η 44χρονη μητέρα από τη Λαμία.

Όπως είναι φυσικό μετά από αυτή την εξέλιξη ο φάκελος παραμένει ανοιχτός μέχρι να ολοκληρωθεί η προανάκριση και να βγουν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Η 44χρονη στη Λαμία που βρέθηκε νεκρή από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους, ήταν μητέρα τριών παιδιών -16 ετών τα δύο μεγαλύτερα και 10 ετών το μικρότερο. Ο άνδρας της έσπευσε να καλέσει την αστυνομία όταν τη βρήκε νεκρή, μετά την επιστροφή του από το κατάστημα που διατηρεί στη Μακρακώμη. Το ζευγάρι δεν είχε κανένα οικονομικό πρόβλημα.

Λίγο μετά τις δύο που ο άντρας της γύρισε από την δουλειά, την βρήκε νεκρή στον κάτω όροφο του σπιτιού αφού έχει αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της με αυτοσχέδιο βρόχο.

Η 44χρονη γυναίκα έφτασε στο απονενοημένο διάβημα ενώ τα παιδιά της κοιμόταν στον πάνω όροφο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η γυναίκα φρόντισε νωρίτερα να βάλει τα παιδιά της για ύπνο και στη συνέχεια προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα με αυτοσχέδιο βρόγχο.

Η άτυχη γυναίκα ήταν κόρη αντιδημάρχου περιφερειακού Δήμου της Φθιώτιδας, ενώ τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή της την πράξη δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σημειώνεται ότι έως τώρα την υπόθεση έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα της Λαμίας και όχι το τμήμα ασφαλείας, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις των αυτοχειριών. Η ιατροδικαστική έκθεση αναμενόταν να παραδοθεί απόψε στην αστυνομία, ενώ λίγο νωρίτερα έγινε η κηδεία της άτυχης γυναίκας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.