Συντριβή Ethiopian Airlines – 157 νεκροί: Τι ζητούσε μανιωδώς ο πιλότος αλλά δεν πρόλαβε

Τι ζητούσε ο πιλότος του Ethiopian Airlines;

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της Ethiopian Airlines, μετέδωσε την είδηση ότι ο κυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους Boeing 737 MAX, είχε αναφέρει προβλήματα και είχε ζητήσει άδεια επιστροφής και προσγείωσης του αεροπλάνου στον αερολιμένα της Αντίς Αμπέμπα.

https://rumble.com/v79dcp-ethiopian-airlines-flight-to-nairobi-crashes-killing-157.html

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή στο Reuters, στο μοιραίο Boeing των Ethiopian Airlines επέβαιναν πολίτες από 35 χώρες.

Ειδικότερα, στους επιβάτες συμπεριλαμβάνονταν, 32 Κενυάτες, 18 Καναδοί, 9 Αιθίοπες, 8 Ιταλοί, 8 Κινέζοι, 8 Αμερικανοί, 7 Βρετανοί, 7 Γάλλοι, 6 Αιγύπτιοι, 5 Ολλανδοί, 4 Ινδοί, 4 Σλοβάκοι, 3 Αυστριακοί, 3 Σουηδοί, 3 Ρώσοι, 2 Μαροκινοί, 2 Ισπανοί, 2 Πολωνοί, 2 Ισραηλινοί.

Επίσης στην πτήση επέβαινε ένας πολίτης από τις χώρες: Βέλγιο, Ινδονησία, Σομαλία, Νορβηγία, Σερβία, Τόγκο, Μοζαμβίκη, Ρουάντα, Σουδάν, Ουγκάντα και Υεμένη.

Τέσσερις επιβάτες της μοιραίας πτήσης ταξίδευαν με διαβατήρια του ΟΗΕ και οι εθνικότητες του, δεν έχουν διαπιστωθεί.

https://rumble.com/v79dhz-at-least-35-nationalities-on-board-crashed-ethiopian-airlines-flight-kenyan.html

Σωστικά συνεργεία περισυλλέγουν σορούς επιβατών από τον τόπο της τραγωδίας

Την ίδια στιγμή, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, τα σωστικά συνεργεία άρχισαν την περισυλλογή σορών από το σημείο του αεροπορικού δυστυχήματος.

Το χρονικό της αεροπορικής τραγωδίας:

Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτό που θα συνέβαινε στις 08:44 (τοπική ώρα) το πρωί της Κυριακής (10/03/2019) στην Αιθιοπία. Η πτήση της Ethiopian Airlines ΕΤ302 με προορισμό το Ναϊρόμπι της Κένυας, συνετρίβη μόλις 6 λεπτά την απογείωσή της από την Αντίς Αμπέμπα. Στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν 157 επιβάτες, οι οποίοι, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία, είναι όλοι νεκροί.

Τα σωστικά συνεργεία που έφτασαν στην περιοχή Bishoftu, όπου κατέπεσε το μοιραίο αεροπλάνο, δεν βρήκαν κανέναν επιζώντα στα συντρίμμια. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία στην ιστορία της χώρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.