Μυρσίνη Λοΐζου: Ποια η εκρηκτική νεαρά στη selfie με Τσίπρα. Βιογραφικό [φωτο]

Ποια είναι η Μυρσίνη Λοΐζου που έβγαλε σέλφι με τον Τσίπρα και “θαυμάζει” την τρομοκρατία;

Την ώρα που δεν έχουν κοπάσει ακόμη οι αντιδράσεις από τις αναρτήσεις της Μυρσίνης Λοΐζου στα social media, για την τρομοκρατία και τις βόμβες μολότοφ, η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές δημοσίευσε μια selfie με τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν ανάμεσα στους νέους υποψήφιους ευρωβουλευτές που προσκάλεσε ο πρωθυπουργός σε γεύμα στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου, το Σάββατο.

Από αυτή τη συνάντηση ήταν και η selfie της Μυρσίνης Λοΐζου με τον Αλέξη Τσίπρα, την οποία δημοσίευσε η πρώτη στον λογαριασμό της στο Facebook.

Στη φωτογραφία, κοιτούν και οι δυο την κάμερα χαμογελαστοί, ενώ είναι εμφανής η χαλαρή διάθεση που επικράτησε κατά τη διάρκεια του γεύματος. Επίσης, δημοσίευσε μια δεύτερη φωτογραφία, με την επίσης υποψήφια στις ευρωεκλογές Ιωάννα Κοντούλη και τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη:

Ισως η Μυρσίνη Λοΐζου να δημοσίευσε αυτή τη selfie θέλοντας να δείξει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την υποψηφιότητά της, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι παλαιότερες αναρτήσεις της στα social media.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη το Σάββατο, που κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να πει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία. «Εγώ έχω μηδενική ανοχή σε αυτή την ιστορία. Τέρμα οι μπούρδες, τέρμα οι σαχλαμάρες. Ή βγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ και λέει καθαρά ότι είναι απέναντι σε κάθε μορφής βία –όχι ρητορικά, πρακτικά. Δεν μπορεί να επιβραβεύω έναν άνθρωπο που λέει αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, με αφορμή τις τοποθετήσεις του Γιώργου Κυρίτση αλλά και τις αναρτήσεις της κ. Λοΐζου.

Εμμονή με τις μολότοφ και την τρομοκρατία φαίνεται πώς έχει η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη Λοΐζου, που πλέον είναι υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από την ανάρτησή της- απάντηση σε δηλώσεις του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, για τα θύματα της τρομοκρατίας, που έγραψε ότι «θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση»…στον λογαριασμό της έχει και άλλες φωτογραφίες εξίσου αδιανόητες. Οπως για παράδειγμα φωτογραφίες με αστυνομικούς να καίγονται από βόμβες μολότοφ ή μπουκάλια με βόμβες μολότοφ έτοιμα για χρήση, τα οποίες χαρακτηρίζει «φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου».

Στις απίστευτες αναρτήσεις προστίθεται και μια αναφορά για την βομβιστική επίθεση σε βάρος του Λουκά Παπαδήμου ή άλλη άνάρτηση για τον υπερβολικό θόρυβο που ξεσηκώνεται κάθε φορά που παίρνει άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η Μυρσίνη Λοΐζου μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν, υπέρ του Σάββα Ξηρού, «γλωσσικό ατόπημα», αλλά λίγη ώρα μετά έκανε like σε άλλη ανάρτηση που έγραφε: «Σιγά μην απολογηθούμε για τις γλωσσικές μας εκφράσεις, στους ακροδεξιούς και τους φασίστες…»!

Τον Φεβρουάριο του 2012 η Μυρσίνη Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με αστυνομικούς που καίγονται από βόμβες μολότοφ:

Τον Φεβρουάριο του 2017 η κόρη του Μάνου Λοΐζου ανεβάζει φωτογραφία με βόμβες μολότοφ έτοιμες για χρήση, με την επισήμανση οτι είναι φορτιστές βενζίνης αυτοκινήτου:

Μυρσίνη Λοΐζου Βιογραφικό

Η Μυρσίνη Λοΐζου ήταν ανάμεσα στα ονόματα των υποψηφίων που ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, για τις ευρωεκλογές, μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Μοναχοκόρη του συνθέτη Μάνου Λοΐζου και της συγγραφέως Μάρως Λήμνου, η Μυρσίνη Λοΐζου είναι γραφίστρια και διαχειρίστρια του πνευματικού έργου του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Το 2011 η Μυρσίνη Λοΐζου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα, όταν με επιστολή της ζητούσε από το ΠΑΣΟΚ να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι «Καλημέρα ήλιε», στις κομματικές εκδηλώσεις του, κάτι που τελικά έγινε.

Σε ανάρτησή της, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της στις ευρωεκλογές, η Μυρσίνη Λοΐζου τονίζει ότι δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θέλει να γίνει.

«Μου είναι δύσκολο να εξηγήσω το πώς και το γιατί. Μου έγινε μια πρόταση, θεωρώ πολύ τιμητική, και αποφάσισα να δεχτώ. Θα είμαι υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με αφορμή την υπόθεση της ΑΕΠΙ, για τα πνευματικά δικαιώματα των καλλιτεχνών, είδα από κοντά πώς υλοποιείται ένα σχέδιο όταν το έχουν καταρτίσει άνθρωποι με όραμα και μεθοδικότητα. Πώς όταν υπάρχει αφοσίωση μπορεί να λυθεί και ο πιο δύσκολος γόρδιος δεσμός», αναφέρει στην ανάρτησή της στο Facebook, εξηγώντας την απόφασή της να ασχοληθεί με την πολιτική και να δεχθεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με την υποψηφιότητα μου, μου δίνεται η ευκαιρία να αποδείξω στον εαυτό μου ότι το όνειρο μπορεί να είναι πιο κοντά από ό,τι έχεις φανταστεί. Ή μια εντελώς άλλη διαδρομή. Μπαίνω σε αυτόν τον αγώνα με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλά και με αθωότητα για την πολιτική. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Γιατί ο πολιτισμός, τα πνευματικά δικαιώματα, η μάχη κατά του εθνικισμού, του ρατσισμού και της ακροδεξιάς, που σηκώνει κεφάλι σε ολόκληρη την Ευρώπη, ανέκαθεν με απασχολούσαν και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να υπερασπιστώ τις αρχές μου και σε ένα άλλο πεδίο», επισημαίνει ακόμη.

«Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θέλω να γίνω. Θα συνεχίσω να είμαι η Μυρσίνη που ποστάρει φωτογραφίες στο facebook και την συγκινεί η μουσική και η φύση. Όμως κομμάτι του εαυτού μου ήταν επίσης, πάντα να στέκομαι δίπλα σε όσους χρειάζονται φωνή, ειδικά στα χρόνια της κρίσης. Και τώρα που μπορώ να διεκδικήσω ένα καλύτερο παρόν και ένα πιο όμορφο μέλλον για την κόρη μου και τους ανθρώπους που ζούνε σε αυτόν τον τόπο, νιώθω την ανάγκη να το κάνω. Εύχομαι να σας έχω δίπλα μου και σε αυτό το ταξίδι», καταλήγει.

Διαβάστε ποια είναι πραγματικά η Μυρσίνη Λοΐζου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.