Παρέλαση 25η Μαρτίου: Άγρια επεισόδια, μολότοφ, επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας [video]

Πού σημειώθηκαν επεισόδια με μολότοφ στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και πώς άγνωστος προσπάθησε να επιτεθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο; Δείτε βίντεο.

Τη στιγμή που οι αντιδράσεις για το “απαγορευμένο” Μακεδονία ξακουστή στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου κλιμακώνονται, επεισόδια έγιναν στην Καλλιθέα, ενώ απόπειρα επίθεσης έγινε και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Καλλιθέα, όταν ομάδα 50 ακροδεξιών και νεοναζί θέλησε να προκαλέσει ένταση λίγο πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Πέταξαν μέχρι και μολότοφ.

Ένταση και επεισόδια στην Καλλιθέα, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση για την 25η Μαρτίου.

Στην Καλλιθέα ήταν συγκεντρωμένα 200 άτομα, από το ΠΑΜΕ, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ κι άλλες οργανώσεις. Στις Τζιτζιφιές είχαν μαζευτεί 50 άτομα, ακροδεξιοί και νεοναζί. Οι μεν ήταν «κόκκινο πανί» για τους δε.

Οι περίπου 50 ακροδεξιοί και νεοναζί προσπάθησαν να κινηθούν έως την πλατεία της Καλλιθέας, όπου θα γινόταν η παρέλαση, με σκοπό να επιτεθούν στους αριστεριστές συγκεντρωμένους.

Ωστόσο η παρουσία της αστυνομίας ήταν ισχυρή και είχε δημιουργηθεί αστυνομικός φραγμός. Οι αστυνομικοί απώθησαν τους νεοναζί που θέλησαν να προκαλέσουν τα επεισόδια κι εκείνοι «απάντησαν» ρίχνοντάς τους μολότοφ!

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου:

Την ίδια ώρα, ένα απρόοπτο σημειώθηκε πριν την έναρξη της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα, καθώς άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Την στιγμή που ο Προκόπης Παυλόπουλος επιθεωρούσε τα αγήματα έξω από την Μητρόπολη για την 25η Μαρτίου, ένας άγνωστος επιχείρησε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η αντίδραση των αστυνομικών ήταν άμεση καθώς πρόλαβαν και απομάκρυναν τον άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει επεισόδιο στην Μητρόπολη:

Διαβάστε τις αντιδράσεις για το “απαγορευμένο” Μακεδονία ξακουστή στην παρέλαση 25 Μαρτίου 2019.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.