Δημήτρης Γραικός, σοκ: Δείτε τον έμπορο-δολοφόνο “Τον σκότωσα και τον έσκαψα σε…” [φωτο-video]

Ποιος ο έμπορος που δολοφόνησε τον Δημήτρη Γραικό;

Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου όταν η Αγγελική Νικολούλη μέσω της ιστοσελίδας anikolouli.gr, πρώτη αποκάλυψε το έγκλημα. Ο Δημήτρης Γραικός βρέθηκε θαμμένος με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

Ειδική μονάδα επιστημόνων του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην επιχείρηση με τεχνικό εξοπλισμό και ειδικό ανιχνευτή μετάλλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χτύπησε σήμα ο ανιχνευτής και αμέσως αποφασίστηκε να σκαφτεί ο χώρος. Όταν ήρθε στο φως το μακάβριο εύρημα, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!

Τώρα αποκαλύπτεται το πρόσωπο του ανθρώπου που ομολόγησε το φονικό. Είχε εμφανιστεί κατ’ επανάληψη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και αρνιόταν ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το θέμα.

Μάλιστα, είχε εκφράσει την ελπίδα ο άτυχος κτηνοτρόφος να βρεθεί σύντομα ώστε να… σταματήσουν οι αστυνομικοί να τον ταλαιπωρούν με τις συνεχείς καταθέσεις.

Δείτε τον έμπορο Δ.Δ σε στιγμιότυπο από τη συνέντευξή του στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ τον Νοέμβριο του 2016 σε ρεπόρτερ της εκπομπής. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δώσει συνέντευξη στην ίδια την Α. Νικολούλη αλλά είχε ζητήσει από τη δημοσιογράφο να καλυφτεί το πρόσωπό του.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλη την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου 2016, στην οποία μίλησε ο κρεατέμπορος. Δείτε τον από το 28:39 έως το 29:09:

Διαβάστε πότε θα γίνει η κηδεία του Δημήτρη Γραικού.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

3 Σχόλια

  1. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ Κ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ….ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Κ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ. ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ….ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΣΑΣ…..ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ …ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΡΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΣ ΣΟΥΒΛΑ….

  2. ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
    ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!!! Η ΖΩΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ….ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ Κ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΩΣ ΥΠΟΠΤΗ….ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ….ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΧΗΡΑ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ:ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ! ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ….ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΨΥΧΗΣ. ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΗ ……ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΑ ΔΕ ΧΩΡΟΥΝ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  3. ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ-ΟΥΣ ΣΑΣ.
    ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!!!! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΥΠΟΠΤΗ…ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ Μ’ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ….ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΗΡΑ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ: ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ….

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines