Γιατί πραγματικά παραιτήθηκε η Μεγαλοοικονόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο λεβέντης, η αλήθεια, το παρασκήνιο

Γιατί πραγματικά παραιτήθηκε η Θροδώρα Μεγαλοοικονόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εκθείαζε τον Τσίπρα; Παρασκήνιο και όλη η αλήθεια.

“Ο Τσίπρας είναι λεβέντης, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες” έλεγε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου για τον Αλέξη Τσίπρα, όμως τώρα παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι έπαθε;

Την αιτία της αιφνίδιας παραίτησης της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούν να δικαιολογήσουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου γνωστοποίησε την παραίτησή της με επιστολή της στον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση.

«Σας ενημερώνω ότι παραιτούμαι από μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και παραμένω ανεξάρτητη Βουλευτής», ανέφερε η κυρία Μεγαλοοικονόμου στην επιστολή της.

Η ίδια και για την ώρα, δεν αιτιολόγησε την παραίτησή της. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι ο Πρωθυπουργός όταν επιστρέψει από τις Βρυξέλλες μπορεί να δημοσιοποιήσει την επιστολή της. «Περιμένετε ως αύριο και όλα θα λυθούν, το μυστήριο θα λυθεί», τόνισε σε δηλώσεις της λέγοντας μόνο πως η ανεξαρτητοποίησή της δεν έχει σχέση με τις εκλογές.

Σε επικοινωνία που είχε το TheCaller με την κα Μεγαλοοικονόμου αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της παραίτησής της, η ανεξάρτητη-πλέον- βουλευτής ανέφερε τα εξής:

«Από σήμερα έγιναν ανεξάρτητη βουλευτής. Έστειλα μια επιστολή στον πρωθυπουργό που εξηγώ αναλυτικά τους λόγους που φεύγω από την Κ.Ο του Σύριζα.

Η κίνησή μου αυτή δεν έχει καμία σχέση με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, το είχα αποφασίσει πιο μπροστά.

Έστειλα, λοιπόν, την επιστολή στον Πρωθυπουργό αν δεν τους ανακοινώσει ο ίδιος τους λόγους, θα δημοσιοποιήσω την επιστολή μου εγώ. Περιμένετε μέχρι αύριο, να έχει και λίγο σπασπένς».

Γιατί παραιτήθηκε η Μεγαλοοικονόμου από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Μεγαλοοικονόμου επιχείρησε να θέσει τους δικούς της όρους για το ψηφοδέλτιο στη Β’ Πειραιά όπου πολιτεύεται.

Πιο συγκεκριμένα, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα σε σχέση με συνυποψηφίους της, αλλά αυτό δεν έγινε αποδεκτό από το κόμμα.

Έτσι, με τις ελπίδες της για επανεκλογή να εξανεμίζονται, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναζητώντας στέγη σε άλλα καταλύματα, σε άλλες λύσεις…

Η ιστορία έχει και συνέχεια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.