Νίκος Μεταξάς, σοκ: Με τι φρικιαστικό τρόπο σκότωσε 30χρονη. Άφωνος ιατροδικαστής

Ποιες οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για Νίκο Μεταξά;

Η νεκροψία στη σορό της 30χρονης από το Νεπάλ έδειξε ότι πέθανε από δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Όπως φαίνεται ο «Ορέστης» Νίκος Μεταξάς, ο serial killer της Κύπρου, δεν την στραγγάλισε όπως τα υπόλοιπα θύματά του αλλά την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Από τις καταθέσεις του Ορέστη προκύπτει ότι στραγγάλισε τα δύο πρώτα του θύματα, πολλές φορές κατά τη διάρκεια ή μετά από την ερωτική επαφή.

Ωστόσο, στην Ασμίτα Κάντκα Μπίστα από το Νεπάλ τη σκότωσε στο ξύλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews, η δολοφονία της συνέβη πέρσι το καλοκαίρι και όπως ανέφερε ο ίδιος, την σκότωσε μέσα στο όχημά του όταν βρίσκονταν σε περιοχή όπου κατασκευαζόταν νέο mall στη Λευκωσία.

Σημειώνεται πως η 30χρονη είναι ένα από τα 7 βεβαιωμένα θύματα του serial killer.

Μέχρι στιγμής οι Αρχές έχουν εντοπίσει τις σορούς των πέντε και οι έρευνες συνεχίζονται μέχρι να βρεθούν δύο ακόμη θύματα του «Ορέστη» Νίκο Μεταξά.

Η Μαρικάρ Βαλτέζ, η οποία αναζητείται στην Κόκκινη λίμνη, αλλά και η 6χρονη κόρη του πρώτου θύματος που εντοπίστηκε στο μεταλλείο, Σιέρρα.

Ο «Ορέστης» Νίκος Μεταξάς είχε ομολογήσει πως την πέταξε σε λίμνη στην περιοχή, δένοντας το σώμα της με πέτρες. Ωστόσο, από τις εξονυχιστικές έρευνες στο σημείο δεν βρέθηκε η σορός του μικρού παιδιού.

Η ιατροδικαστική εξέταση συνεχίζεται, μέχρι να παραδοθεί η έκθεσή τους στην Αστυνομία για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο την 30χρονη αλλοδαπή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.