Αδιανόητη δήλωση Νίκου Μεταξά, Κύπρος: “Εσείς θα βρίσκετε πτώματα κι εγώ θα σας…”

Ποιες οι απίστευτες δηλώσεις του Νίκου Μεταξά;

Ολοένα και περισσότερες φρικτές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του serial killer της Κύπρου τα τελευταία χρόνια. Νωρίς το πρωί της Κυριακής αποκαλύφθηκε ότι ο «Ορέστης» εκτός από τους φόνους είχε βιάσει μια 19χρονη κάτι το οποίο είχε καταγράψει και σε βίντεο.

Το πρωί της Κυριακής, ο 35χρονος ίλαρχος εμφανίστηκε και πάλι στο δικαστήριο υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, το οποίο και ανανέωσε για άλλες οκτώ μέρες την κράτησή του. Στην αίθουσα του δικαστηρίου όμως έγιναν συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού μιας 19χρονης αλλοδαπής στις 30 Απριλίου του 2017.

Σύμφωνα με το Sigmalive, η 19χρονη γνώρισε τον «Ορέστη» το 2016 με σκοπό να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Στις αρχές του 2017 την πήρε από το σπίτι της για να της δώσει μια φωτογραφία. Μέσα στο αυτοκίνητό του όμως την βίασε και βιντεοσκόπησε την πράξη με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στις 3 Μαΐου και διαπιστώθηκε ότι όντως συνομιλούσε με το ψεύτικο προφίλ του «Ορέστη».

Η κοπέλα, φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της στην πρώην σύζυγο του 35χρονου μέσω των social media. Ωστόσο, ο «Ορέστης» αρνείται τη νέα υπόθεση βιασμού.

Την ίδια ώρα αμετανόητος, κυνικός και σκληρός είναι ο 35χρονος serial killer της Κύπρου, ο οποίος έχει ομολογήσει μέχρι τώρα τις δολοφονίες πέντε ενήλικων γυναικών και δυο ανήλικων κοριτσιών.

«Εσείς θα βρίσκεται πτώματα κι εγώ θα σας λέω ποιες είναι», φέρεται να είπε ο «Ορέστης» στους αστυνομικούς με απίστευτη κυνικότητα το πρωί της Κυριακής κατά την απολογία του.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες της Real News τη Μεγάλη Πέμπτη, όταν έφτασε ξανά στο δικαστήριο προκειμένου να ανανεωθεί η διαταγή της κράτησής του, είδε να περνούν μπροστά του δύο ανακριτές και φέρεται να τους είπε:

«Σκότωσα κι άλλες. Να πάτε να βρείτε πού είναι». Από εκείνο το βράδυ, σύμφωνα με τις υποδείξεις του 35χρονου, άρχισαν να ανασύρονται οι βαλίτσες από την αιματοβαμμένη λίμνη στο Μιτσερό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.