Θρίλερ για Ζέτα Μακρυπούλια: “Με έπνιγε, δεν άντεξα και…”

Τι αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια;

«Με έπνιγε, δεν άντεξα» είχε εξομολογηθεί η Ζέτα Μακρυπούλια σε παλιά συνέντευξη της. Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για πρώτη φορά για το σοκαριστικό περιστατικό.

Πριν γίνει γνωστή στο χώρο της παρουσίασης, είχε κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της showbiz, ως μοντέλο, ωστόσο γρήγορα τα παράτησε. Τον λόγο τον αποκάλυψε το 2007 σε συνέντευξη της στην Real.

«Έναν χρόνο αργότερα, έκανα µόντελινγκ. Αλλά την αδιακρισία της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου δεν την άντεξα. “Με ποιον ζεις… θέλω να τον ξέρω”. Αν και δεν ζούσα µε κανέναν, µε έπνιγε. ∆εν ήθελα να µου στερούν τα δικαιώµατά µου. Τα απλά, ανθρώπινα δικαιώµατά µου. Άργησα πολύ να τα καταλάβω.

Σχεδόν τα κατέκτησα. Μετά ξανοίχτηκα. ∆ούλεψα σε εκποµπές, έπαιρνα συνεντεύξεις. Σε µια τέτοια συνέντευξη που πήγα να πάρω από τον Τάσο Χαλκιά, αντί να βγω στο καµαρίνι του, βγήκα στη σκηνή.

Είχαν σβήσει τα φώτα της ράµπας, αλλά εγώ στο µισοσκόταδο, µόνη, στο κέντρο της σκηνής, ήταν σαν να δέχτηκα µια δέσµη φωτός. Προφανώς, ήταν η αύρα του θεάτρου, µέσα σε µια υποβλητική σιγή. Ήταν το µοιραίο µου λάθος. Έτσι βγήκα στο θέατρο», αποκάλυψε η Ζέτα Μακρυπούλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.