Δολοφονία βιολόγου: Ποιο το μοιραίο λάθος του δράστη. Σφίγγει ο κλοιός

Ποιο το μοιραίο λάθος του δολοφόνου της βιολόγου στη Κρήτη;

Στην τελική ευθεία, φαίνεται πως έχουν μπει οι έρευνες των Αστυνομικών αρχών για την διαλεύκανση της υπόθεσης της δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ήτον, η σορός της οποίας εντοπίστηκε σε υπόγειο Γερμανικό καταφύγιο- τούνελ, το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή Πυργιανά, στο Μάλεμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι Αρχές πιθανότατα βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της φρικτής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για στοχευμένες πλέον έρευνες, που αφορούν τρία ή τέσσερα άτομα, που φέρονται σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ, να έχουν σχέση με το τραγικό περιστατικό.

Μάλιστα από τα συγκεκριμένα άτομα έχει ληφθεί γενετικό υλικό, και πλέον αυτό που αναμένεται είναι τα απαραίτητα αποτελέσματα από τα σχετικά δείγματα για να γίνουν τα επόμενα βήματα.

Το μοιραίο λάθος του δράστη:

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο δράστης έκανε ένα μοιραίο λάθος: είχε μαζί του το κινητό τηλέφωνο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ «ίσως η αστυνομία να έχει ανιχνεύσει το σήμα του κινητού του δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου».

Μάλιστα όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα ελέγχονται τα σήματα των κινητών που χρησιμοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα στη συγκεκριμένα περιοχή ενώ θεωρείται πολύ πιθανό ο δολοφόνος να γνώριζε καλά τον τόπο αφού λιγοστοί είναι εκείνοι που ήξεραν το δαιδαλώδες λαγούμι όπου εντοπίστηκε η άτυχη Σούζαν Ίτον.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.