Δολοφονία Μακρή: Συνελήφθη ο συνεργός του εκτελεστή. Ποιος είναι, πού βρέθηκε, τι λάθος έκανε

Ποιος είναι ο συνεργός του εκτελεστή του Γιάννη Μακρή που συνελήφθη;

Ο αδελφός του 31χρονου συλληφθέντα για τη δολοφονία του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή συνελήφθη στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, στα χέρια των βουλγαρικών αρχών βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης ο αδερφός και συνεργός του εκτελεστή που σκότωσε με πέντε σφαίρες τον Γιάννη Μακρή στο Πανόραμα της Βούλας πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας συνελήφθη κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο σπίτι στο οποίο κρυβόταν.

Ο 31χρονος είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον Γιάννη Μακρή, ενώ ο αδελφός του φαίνεται πως είχε λάβει μέρος σε όλες τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της δολοφονίας.

Εδώ και μέρες, οι αστυνομικοί στη Βουλγαρία είχαν πληροφορίες πως ο αδερφός του εκτελεστή επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα του. Από την ημέρα της δολοφονίας είχε εξαφανιστεί και θεωρείται πως είχε βρει καταφύγιο σε κάποια βαλκανική χώρα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Όμως οι πληροφορίες πως θα επέστρεφε στη Βουλγαρία επιβεβαιώθηκαν. Ο δραπέτης έκανε το μεγάλο λάθος και τα ξημερώματα της Τρίτης (30.07.2019) πέρασε τα σύνορα. Μετά από επιχείρηση της βουλγαρικής αστυνομίας σε κρησφύγετο του, ο Βούλγαρος συνελήφθη και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι ελληνικές αρχές για τη σύλληψη.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που οδηγούσε το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο δολοφόνος του Μακρή αμέσως μετά τη δολοφονία, έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σε βάρος του Βούλγαρου υπάρχει διεθνές ένταλμα σύλληψης και αναμένεται να εκδοθεί στην Ελλάδα και οι Έλληνες αστυνομικοί ελπίζουν πως εκείνος ίσως «σπάσει» τη σιωπή του και αποκαλύψει το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία του Μακρή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.