Κλέων Γρηγοριάδης: Εξελέγη βουλευτής, απίστευτο. Πώς μπήκε στη Βουλή, βιογραφικό

Πώς εξελέγη βουλευτής ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης;

Ο γνωστός ηθοποιός του “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”, Κλέων Γρηγοριάδης, μπαίνει στη Βουλή.

Ποιος θα το πίστευε όταν ο Κλέων Γρηγοριάδης κυλιόταν στα κρεβάτια της αγαπημένης σειράς με τη Δήμητρα Ματσούκα.

Στον Βόρειο Τομέα Αθηνών το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη εκλέγει έναν βουλευτή. Και αυτός είναι ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης παίρνει μέχρι στιγμής 2500 σταυρούς και εκλέγεται βουλευτής στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Αναλυτικά οι σταυροί στον Βόρειο Τομέα Αθηνών:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – 7 βουλευτές

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΗΣ) του Ιωάννη
52.314
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ του Αθανασίου
49.497
ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΝΙΚΗ του Κωνσταντίνου
44.730
ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Σπυρίδωνος
24.759
ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΘΟΔΩΡΟΣ) του Βασιλείου
23.036
ΚΑΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
21.016
ΡΑΠΤΗ ΖΩΗ του Γεωργίου
18.083
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) του Θωμά
12.576
ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΥ – ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΖΑΝΕΤ) του Χρήστου
11.508

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ – 4 βουλευτές

ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ του Στέφανου
35.894
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Εμμανουήλ
17.126
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΙΖΑ (ΜΑΡΙΛΙΖΑ) του Διονυσίου
15.451
ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Στέλιου-Παναγιώτη
12.359
ΚΟΥΪΚ ΤΕΡΕΝΣ ΣΠΕΝΣΕΡ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Φίλιππα
10.616
ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου
9.864

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – 1 βουλευτής

ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Σπυρίδωνος
8.364
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ
4.332
ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Νικολάου
2.732

Κίνημα Αλλαγής (ΠΑΣΟΚ-ΚΙΔΗΣΟ-Ανανεωτική Αριστερά-Προοδευτικό Κέντρο-ΕΔΕΜ-Κινήσεις Πολιτών) – 1 βουλευτής

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Νικολάου
7.334
ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Γεωργίου
2.825
ΣΑΓΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Παναγιώτη
2.784

ΜέΡΑ25 – 1 βουλευτής

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΚΛΕΩΝ του Γεωργίου
2.600
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ του Λεωνίδα
1.865
ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΙΣΣΥ) του Πέτρου
1.346

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ – ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – 1 βουλευτής

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ – ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Κωνσταντίνου
1.871
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Κωνσταντίνου
1.799
ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Σάββα
1.068

Κλέων Γρηγοριάδης Βιογραφικό

Ο Κλέων Γρηγοριάδης είναι Έλληνας ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις αλλά και τον κινηματογράφο.
Ήταν παντρεμένος επί 9 χρόνια με τη σύντροφό του Βάσω Μιχαλοπούλου με την οποία ήταν μαζί από το 1998 και το 2004 απέκτησαν μία κόρη.
Τον Αύγουστο του 2012 μαθέυτηκε η δυσάρεστη είδηση του χωρισμού τους.

O Κλέων Γρηγοριάδης αποκάλυψε τις σκέψεις του και με τις απαντήσεις του δημιουργεί το δικό του πορτραίτο του.

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, είναι για μένα ψυχοθεραπευτικό. Θα ήμουν στη φυλακή αν δεν ήμουν ηθοποιός – και δεν το λέω για τις εντυπώσεις. Είχα έντονη παραβατική συμπεριφορά και αυτό δεν είναι περίεργο, επειδή βίωσα από μικρός τη βία.

ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΕΖΗΣΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ και το βασανισμό του πατέρα μου από τη χούντα. Έζησα όμως και τη συνδρομή της γειτονιάς στην επιβίωσή μου. Καθημερινά μια άλλη οικογένεια φρόντιζε να ταΐζει την οικογένεια Γρηγοριάδη, επειδή ο μπαμπάς ήταν φυλακή.

ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΟΥ, επειδή για 20 χρόνια μου έσωσε τη ζωή. Τα τελευταία πέντε χρόνια την τιμώ ασκώντας την.

ΕΙΜΑΙ 45 ΧΡΟΝΩΝ και όταν με ρωτάνε τι δουλειά κάνω, απαντάω πάντα με το ρήμα “παίζω”. Επειδή έτσι το νιώθω. Και με το πέρασμα του χρόνου όλα τα άγχη που είχα για την υποκριτική φτερούγισαν. Το μόνο αίτημα που υπάρχει στην τέχνη μου είναι η χαλαρότητα και η διάθεση να εκτεθείς.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ, η σχετικότητα όλων, η υπέρβαση της πραγματικότητας με έχουν οδηγήσει σε μια τρομακτική ελευθεριότητα, Νιώθω ότι μπορώ να εκτεθώ απεριόριστα. Αυτή η ελευθερία είναι η απάντησή μου στη μιζέρια.

Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΘΟΣ. Την απολαμβάνω με το αυτοκίνητο ή με τη μοτοσικλέτα μου. Ρισκάρω πολύ συχνά, αλλά έτσι είναι τα πάθη, έχουν ρίσκο. Παθαίνω ένα σοβαρό ατύχημα σχεδόν κάθε χρόνο και δεν φταίω πάντα εγώ. Παρεμπιπτόντως, αν μάθετε ποτέ ότι πέθανα απ’ αυτό, μη λυπηθείτε για μένα. Θα έχω πεθάνει ευτυχής.

ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΠΟΛΥ. Μου το ζήτησε η κόρη μου και την άκουσα. Σταμάτησα και το ψαροντούφεκο, δεν μπορώ πια να χτυπήσω ψάρια, η δύναμη της αγάπης έφτασε μέχρι εκεί. Ο θάνατος δεν μπορεί να είναι χόμπι.

Η ΝΑΤΑΛΙΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΩΝ και με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Είμαι περήφανος που την έκανα και μένω εκστατικός όταν την κοιτάζω, όταν κάνει χιούμορ, όταν με ειρωνεύεται, όταν υπερασπίζεται τη μάνα της. Και έχει δίκιο. Επειδή εγώ έχω πάντα άδικο, είμαι Δίδυμος.

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ τις αγάπησα επειδή κυρίως αγαπούσα τον εαυτό μου. Με τη Ναταλία έμαθα να αγαπάω καθαρά, η αγάπη μου έφτασε σε ακραία μεγέθη. Πριν αγαπούσα μίζερα, χρηστικά και χρησιμοθηρικά.

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ, θέλουν διαρκή αγώνα. Όχι επειδή φταίει ο άλλος, αλλά εμείς. Είμαστε ανέτοιμοι, δεν δείχνουμε ανοχή, ενδιαφέρον, αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου.

«Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ». Αυτή η φράση του Εγγονόπουλου με έχει σημαδέψει, είναι μόνιμα στο μυαλό μου.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Όμως σιγά σιγά μ’ έκανε να ολισθαίνω προς τις ευκολίες μου, να ρέπω προς την καλλιτεχνική τεμπελιά, να μην παίρνω τα ρίσκα που δίνουν και τη μεγάλη ικανοποίηση στην τέχνη μου.

ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ που ομολογώ ότι την είχα ανάγκη. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις φράσεις «Γεια σου μεγάλε» και «Σε ξέρω, είσαι κάποιος», που ένα κομμάτι της ψυχής μου τις ζήταγε. Τώρα δεν μου χρειάζονται πια, έχω στραφεί αποκλειστικά στο θέατρο.

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ περισσότερο δράμα παρά κωμωδία, που όμως την προτιμώ. Το δράμα με κουράζει, δεν μ’ αρέσουν τα ζοφερά πράγματα στη ζωή μου. Την κωμωδία την απολαμβάνω.

ΟΠΩΣ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο θέατρο Χώρα. Είναι ένα αστείο έργο, έχει αστραφτερό χιούμορ, πάει βαθιά στο θέμα του, ψάχνει την πραγματική ζωή. Χαίρομαι τον Γιάννη Ζουγανέλη και το απίστευτο ταλέντο του.

Βιογραφικά στοιχεία

Με σημάδεψε πολύ το ροκ εν ρολ, είμαι ακόμη με τους Beatles και τους Rolling Stones. Με συγκινεί η ιδέα της αγάπης και οι επαναστάσεις που έγιναν στο όνομά της κι ας απέτυχαν. Αποκαθήλωσα τις βεβαιότητές μου και τις ιδεολογίες μου, έζησα τις διαψεύσεις μου μέχρι που συνάντησα το θέατρο. Στο δρόμο βρήκα τον Άγιο Αυγουστίνο, τον Βιντγκεστάιν, τους Αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους. Ένας καλός άγγελος με οδήγησε δίπλα σε σπουδαίους ανθρώπους: Στο Θέατρο Τέχνης ήταν οι Κουν, Λαζάνης, Κουγιουμτζής, Πιττακή, Χατζιδάκις, Τσαρούχης. Ακόμη ο Ελύτης, ο Στρατής Τσίρκας στη Σκύρο, οι φίλοι του πατέρα μου, ο ποιητής Μανώλης Αναγνωστάκης, ο Ακριθάκης, ο Μίκης Θεοδωράκης, που τους θυμάμαι σπίτι μου και ήταν με τον τρόπο τους οι δάσκαλοί μου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.