Απίστευτη ομοιότητα του γιου της Μέγκαν Μαρκλ, Άρτσι, με τον Χάρι: Σαν μια σταγόνα νερό [φωτο]

Πόσο πολύ μοιάζουν ο γιος της Μέγκαν Μαρκλ με τον Χάρι;

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι περιοδεύουν στη Νότια Αφρική, έχοντας μαζί τους τον μικρό Άρτσι.

Το πριγκιπικό ζεύγος, μάλιστα, αποφάσισε να δείξει κανονικότατα τον Άρτσι, με την Μέγκαν Μαρκλ να κάνει την πρώτη της επίσημη έξοδο με το μωρό στην αγκαλιά χθες το πρωί.

Σαν κλασική χαρούμενη μαμά, χόρεψε έχοντας στην αγκαλιά τον Άρτσι και γενικά έδειχνε ήρεμη και χαρούμενη έχοντας το μωρό της αγκαλιά.

Και μαζί με την αποκάλυψη ότι πρόκειται για ένα πολύ χαμογελαστό και χαρούμενο μωρό, με την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Άρτσι έγινε και πασιφανές ότι ο μικρός είναι πιστό αντίγραφο του πρίγκιπα Χάρι.

Σαν να μην… συμμετείχε καθόλου η Μέγκαν Μαρκλ. Η τρομακτική ομοιότητα του Αρτσι με τον πρίγκιπα Χάρι προκάλεσε φυσικά πανζουρλισμό στα social media με πολλούς να ψάχνουν στο σεντούκι και να βρίσκουν φωτό του πρίγκιπα Χάρι μικρού.

Καρμπόν ο πρίγκιπα Χάρι ο μικρός Άρτσι:

Κάποιοι έσπευσαν να συνδέσουν την ομοιότητα του Αρτσι με τον πρίγκιπα Χάρι και ως προς το ονοματολογικό, μιας και το μεσαίο όνομα του Άρτσι, είναι Χάρισον, που θα μπορούσε να εξηγηθεί και ως «γιος του Χάρι».

Κάποιοι άλλοι έκαναν κολάζ τις φωτογραφίες της Νταΐάνα με τον μικρό πρίγκιπα Χάρι στην αγκαλιά από τη μια και της Μέγκαν Μαρκλ με τον Άρτσι από την άλλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.