Επιτέλους συναντήθηκαν Μητσοτάκης-Τραμπ: Μάγεψαν Μαρέβα-Μελάνια, τι φόρεσαν και μαγνήτισαν [φωτο]

Πού συναντήθηκαν τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ντόναλντ Τραμπ και πώς έκλεψαν την παράσταση οι σύζυγοι τους, Μελάνια και Μαρεβα;

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη βρήκαν τελικά τρόπο και φωτογραφήθηκαν με τον Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του Μελάνια.

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παρεθεσε δεξίωση στα μέλη των Αντιπροσωπειών που συμμετείχαν στην 74η Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης.

Η Μαρεβα Μητσοτάκη φόρεσε μια μαύρη τουαλέτα ένα είδη καπάς που είχε ένα άνοιγμα μπροστά.

Για παπούτσια διάλεξε μαύρες γόβες που φαίνονταν από το άνοιγμα της τουαλέτας.

Η Μελάνια Τραμπ φόρεσε μια εξαιρετικά κομψή μαύρη επίσης τουαλέτα που άφηνε τους ώμους έξω και αναδείκνυε τη στενή σιλουέτα της.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη πόζαραν με χαμόγελο στη φωτογραφία με τον Ντόναλντ Τραμπ και την σύζυγό του Μελάνια από την δεξίωση που παρέθεσε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών στα μέλη των Αντιπροσωπειών που συμμετείχαν στην 74η Συνέλευση του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε γνωστό ότι η συνάντηση Τραμπ-Μητσοτάκη που ήταν προγραμματισμένη για τη 1:30 (ώρα Ελλάδας) ακυρώθηκε καθώς άλλαξε το πρόγραμμα του Αμερικανού προέδρου μετά τις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ.

Δείτε τη φωτογραφία με τα ζεύγη Τραμπ-Μητσοτάκη:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.