Σεράινα Κηδεία, Βόλος: Κατέρρευσαν μητέρα, συγγενείς και φίλοι. Ο πατέρας δεν μπόρεσε να… Ράκος [φωτο]

Τι συνέβη στην κηδεία της 13χρονης Σεράινα από τον Βόλο;

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Γονείς, συγγενείς, φίλοι καθώς και ολόκληρη η τοπική κοινωνία είναι συντετριμμένοι από τον άδικο χαμό της 13χρονης και ζητούν επιτακτικά εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία – Τραγικές φιγούρες στη κηδεία της 13χρονης Σεράινα η μητέρα της και τα αδέλφια της – Απών ο πατέρας της.

Με δάκρυα στα μάτια, παιδιά ντυμένα στα μαύρα και ένα τεράστιο «γιατί» στη κηδεία της 13χρονης Σεράινα στον Βόλο που βρήκε τραγικό θάνατο την Παρασκευή όταν έπεσε από το λεγόμενο «χαλί» στο λούνα παρκ.

Στη κηδεία της 13χρονης Σεράινα ήταν όλοι εκεί για να την αποχαιρετίσουν. Οι συμμαθητές της, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι καθηγητές της.

Όλοι εκτός τον πατέρα της, ο οποίος δεν μπόρεσε να πει το στερνό αντίο στη κηδεία της 13χρονης Σεράινα, καθώς εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, μετά το έμφραγμα που υπέστη, όταν έμαθε για τον θάνατό της.

Η κηδεία της 13χρονης Σεράινα έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Τραγικές φιγούρες η μητέρα της και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της.

Η μικρή Σεράινα, ένα παιδί με καλλιτεχνικές τάσεις, περίμενε πώς και πώς να ανοίξουν τα σχολεία, όπως ανέφερε ένας από τους δασκάλους της, ο οποίος την είχε συναντήσει πριν λίγες ημέρες. Φέτος θα πήγαινε δευτέρα Γυμνασίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.